Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 9. 5. 2017


Zasegli konopljo

Policisti so na podlagi odredbe sodišča 3. maja v Rogaški Slatini opravili hišno preiskavo in pri tem zasegli 20 sadik prepovedane droge konoplja. Zoper znanega storilca bo podana kazenska ovadba.

Zlorabil medmrežni račun

Istega dne so policisti v Rogaški Slatini obravnavali kaznivo dejanje, kjer je neznani storilec na medmrežju na račun oškodovanca opravil 6 nakupov in mu s tem povzročil materialno škodo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno sodišče.

Napihala sta

Policisti so 4. maja v Rogaški Slatini obravnavali dva voznika, ki sta vozila osebni avto v cestnem prometu v času, ko sta imela več kot 0.60 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Obema sta bili odvzeti vozniški dovoljenji, ter sta bili skupaj z obdolžilnim predlogom poslani na sodišče.

Nasilje v družini

Policisti so 7. maja obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer se je partner fizično in psihično znašal nad oškodovanko. Med obravnavanjem kaznivega dejanja mu je bil s strani policistov izrečen ukrep prepovedi približevanja, katerega je preiskovalni sodnik OS Celje potrdil ter ga podaljšal. Zoper storilca sledi kazenska ovadba.