Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 3. 5. 2017


Prijave kaznivih dejanj

Slatinski policisti so 25. aprila prejeli več prijav kaznivih dejanj zoper pravno osebo Atrij d.o.o., ki je nezakonito poslovala z denarjem etažnih lastnikov stanovanj. Zadeva bo romala na sodišče.

Prometna nesreča

Policisti so bili 27. aprila obveščeni o prometni nesreči v Rogaški Slatini in ugotovili, da je močno vinjen voznik osebnega avtomobila trčil v drog električne napeljave. Pri tem so ugotovili tudi, da voznik nima vozniškega dovoljenja. O kazni bo odločalo sodišče.

Pes napadel sprehajalko in psa

Policisti so 29. aprila v Topolah obravnavali ugriz psa in sicer je večji pes, katerega skrbnik ni poskrbel, da ta ne bi bil nevaren okolici, napadel manjšega psa in sprehajalko, ko je ta svojega ljubljenčka želela zaščititi pred njim. Oba je pes pogrizel. Policisti so skrbniku psa izdali plačilni nalog.

Nasilen partner

Policisti so 29. aprila intervenirali v Rogatcu, ko jih je na pomoč poklicala oškodovanka, ki je prijavila nasilnega moža. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Požar na zapuščenem objektu

Policisti so bili 30. aprila obveščeni o manjšem požaru na zapuščenem objektu restavracije Bellevue in o dogodku še zbirajo obvestila.