Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Novo vodstvo šmarskih obrtnikov in podjetnikov


Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah ima od včeraj novo vodstvo. Tako ima OOPZ nov upravni in nadzorni odbor, prav tako pa je nov predsednik.

Za štiriletni mandat so na to mesto izvolili Aleša Seidla, za podpredsednika pa dosedanjega predsednika zbornice Darka Stojnška.

Aleš Seidl
Aleš Seidl

Seidl je v podjetniških vodah Obsotelja in Kozjanskega znano ime, saj je njegovo podjetje As system eno večjih in prepoznavnejših. V podjetniških vodah je že 26 let in kot pravi želi zdaj to znanje in izkušnje preliti v vodenje šmarske obrtno-podjetniške zbornice: »Zavedam se, kakšno odgovornost so mi zaupali naši člani, a se je veselim, saj prihajam v dobro ekipo, ki je že mnogokrat dokazala, da ve, kaj počne,« je poudaril Seidl. Območno obrtno-podjetniško zbornico Šmarje pri Jelšah bo vodil v mandatnem obdobju 2017-2021.

Zbornico je do sedaj vodil Darko Stojnšek, ki pa še vedno kot novoizvoljeni podpredsednik ostaja aktivno vpet v delovanje organizacije. Novi sestav skupščine OOZ Šmarje pri Jelšah je sicer na včerajšnji seji potrdil nov upravni in nadzorni odbor ter sprejel planske dokumente za letošnje leto.

Na uvodni sliki člani stare in nove skupščine z novoizvoljenim predsednikom Alešom Seidlom.

sola-voznje-polsi-klik