Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Z obiska poslanske skupine Slovenske demokratske stranke (SDS) v Rogaški Slatini

V okviru mesečnih sestankov v različnih krajih po Sloveniji, se je v ponedeljek v Rogaški Slatini mudila poslanska skupina SDS. Po jutranji kavici v restavraciji Sonce je sledil ogled Viteške kleti poznanega vinarja in podjetnika Iva Mijoška. Sledilo je družabno-rekreativno delo.

Ena skupina je odšla balinat v športno dvorano Balinček, druga skupina pa je odšla na »Štajerski Triglav« – Donačko goro. Ob 12:45 je sledil povratek v restavracijo Sonce na medijske formalnosti. Po kosilu je poslanska skupina začela s svojim delom.

sds_rogaska_3

Predsednik stranke Janez Janša in podpredsednik Celjske regijske koordinacije Viki Božak sta poudarila, da je namen tovrstnih srečanj med drugim tudi to, da se vodstvo seznani s problematiko posameznega območja. Predsednik in poslanska skupina sta bila seznanjena s stanjem v lokalnih odborih SDS na sotelsko-kozjanskem območju. Občinski svetniki stranke SDS in člani krajevnih skupnosti so tisti, ki še kako poznajo posamezne potrebe in izzive in podajo tudi konkretne rešitve.

sds_rogaska_1

Zahvala za organizacijo gre predsedniku OO SDS Rogaška Slatina Stanku Habjaniču in Vikiju Božaku, ki je odlično koordiniral dogodek.

*promocijska novica