Vabimo na komedijo Črnogorec v postelji v Celje

4. 4. 2017 22:13

Smeh je najboljše zdravilo na svetu, saj upravlja s čustvi in lajša stres.

Dve uri vrhunske zabave vam zagotavlja gledališka predstava, najbolj gledana črnogorska komedija vseh časov – Črnogorec v postelji.

Predstavo (ki je v črnogorskem jeziku) si boste lahko ogledali v Celjskem domu v torek 11. 4. 2017 ob 20h 

Eden od dveh likov na odru je njen avtor Peđa Šuškavčević, ki je v Črni Gori in tudi širše pravi sinonim za komedijo. Ta komedija se od običajne loči po tem, da ima odličen tekst, vrhunske igralske stvaritve in dobro scenografijo.

To predstavo igrajo že več kot deset let, lani pa je prekoračila hvalevredno številko 100 tisoč gledalcev. Tej cifri je potrebno dodati še vsaj 5000 obiskovalcev desetih razprodanih predstav v Splitu, 1200 gledalcev dveh razprodanih predstav v Slavonskem Brodu, 1000 obiskovalcev v Šibeniku … Dejstvo je, da ta komedija doživi vsaj nekaj ponovitev v vsakem mestu, kjer se pojavi, saj zanjo povsod velja izredno zanimanje.

 crnogorec-2

Gre za komedijo, ki se ukvarja z črnogorskim načinom življenja in običaji, saj opisuje življenje običajnega črnogorskega zakonskega para. Osvojila je občinstvo v vseh mestih, kjer je gostovala na Hrvaškem, kar je presenetilo tudi avtorja Šuškavčevića.

“Mislil sem, da je samo splitsko občinstvo nenasitno, saj smo tam odigrali osem predstav, dvorane pa so bile ves čas razprodane. Ko smo začeli s turnejo, nisem slutil, da bo odziv povsod tako dober.  Občinstvo je dejalo, da marsikateri komediji pravijo da je skrajno smešna, potem pa se v celi predstavi nasmeji samo nekajkrat. To je zares smešna komedija, pri kateri se občinstvo kar ne neha smejati. To mi je zelo všeč, saj igram s srcem in dajem vse od sebe,” pravi Šuškavčević.

Dolžina predstave: 120 minut

Avtor: Pedja Šuškavčević  Igrata: Pedja Šuškavčević in Ana Šimundža Selski

Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima (Petrol, Pošta Slovenije, splet …)

crno

S CELJE.INFO NA PREDSTAVO ČRNOGOREC V POSTELJI POL CENEJE

Kot je že običaj, našim obiskovalcem in članom portala Polovička.si ponujamo 18 vstopnic za predstavo pol ceneje.

Pol cenejše vstopnice lahko naročite tukaj:

crnogorac-polsi-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X