Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šentrock 2017: Mi2 stresli Šentjur (foto, video)


Tudi letos so člani Študenskega kluba mladih Šentjur (ŠKMŠ) pripravili Šentrock. V petek zvečer so se ljubitelji rocka zbrali na že znani lokaciji – na parkirišču za občino v Šentjurju.

Letos so za obiskovalce ŠKMŠ-jevci pripravili pester glasbeni in povezovalni program. Med pripravami vsake skupine so se obiskovalci lahko preiskusili v različnih igrah (peli so, letali, pili pivo…), seveda pa so sentrock-2pridobili nagrade.

Prireditelji so na oder povabili Hamo, Help!, ARS GROOVA in Mi2, slednji so že nastopili na tem odru pred dobrima dvema letoma.

Kljub mrazu se je koncerta udeležilo veliko ljudi. Kaj so za njih pripravili nastopajoči in organizatorji si lahko pogledate v video insertih. Vabljeni pa tudi k ogledu fotografij, mogoče smo ujeli tudi vas.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”648″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

E. B.

sola-voznje-polsi-klik