Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 25. 4. 2017


KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU 

V ponedeljek, 17. aprila, so bili policisti obveščeni, da je v Šmarju pri Jelšah prišlo do spora med staro in novo partnerko zaradi partnerja. Ker se partnerke niso mogle v miru pogovoriti, sta pričeli druga drugo zmerjat, lasat in brcat. Pomirile so se šele po posredovanju policistov. Za vedenje sta prejele plačilne naloga za plačilo globe.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

V večernih urah 18. aprila so policisti opravljali nadzor prometa v okolici Šmarja pri Jelšah. Ustavljen in kontroliran je bil voznik osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake opitosti od alkohola. Ker je vozniku rezultat z alkotestom pokazal veliko stopnjo alkohola, mu bila nadaljnja vožnja prepovedana. Vozniku so policisti odvzeli tudi vozniško dovoljenje in ga poslali pristojnemu sodišču, ki bo odločalo o nadaljnji vožnji lastnika vozniškega dovoljenja.

Prav tako je s preveliko vsebnostjo alkohola vozil voznik osebnega avtomobila v večernih urah v nedeljo, 23. aprila, v okolici Podčetrtka. Tudi temu vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in poslano na sodišče, ki bo odločalo o nadaljnjem veljavnosti vozniškega dovoljenja.

ZGORELA HIŠA

V zgodnjih jutranjih urah 18. aprila so bili policisti obveščeni o požaru na ostrešju stanovanjske hiše v Grličah. Kljub hitremu posredovanju gasilcev je hiša, ki je bila izdelana iz lesa, v celoti pogorela. Vzrok požara ugotavlja komisija SKP PU Celje in NFL (nacionalni forenzični laboratorij).

PROMETNA NESREČA

V soboto, 22. aprila, je v dopoldanskem času prišlo do prometne nesreče v na križišču v Belem. Policisti so ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje voznice osebnega avtomobila, ki je trčila v pred seboj vozeč osebni avto, ki se je pred križiščem zaustavil, saj je voznik pred njim zavijal. Zaradi trčenja od zadaj je vozilo voznika trčilo še v zadnji del vozila, ki je zavijalo. Voznica je zaradi kršitve cestno prometnih pravil prejela plačilni nalog za plačilo globe.

TATVINA CEISTERNE

V nedeljo, 23. aprila, so bili policisti obveščeni, da je nepridiprav iz večnamenske dvorane na Sladki Gori odtujil 80-litrsko cisterno za hlajenje vina. Policisti storilca še iščejo.