Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kadeti Rogaške državni podprvaki


Kot kaže se nam za prihodnost košarke na našem območju ni za bati, saj je po uspehu šmarskih deklet in podčetrtških fantov sedaj lep dosežek uspel ekipi Rogaške do 17 let. 

Uvrstiti se jim je namreč uspelo na zaključni turnir štirih najboljših, tam pa so prišli vse do finala, saj so v polfinalu ugnali domžalske sovrstnike.

HELIOS SUNS A : ROGAŠKA 80:86 (15:19, 12:18, 21:19, 32:30)
Vujačić 33, Božak 24, Tabak 17, ….

V finalu se je zasedba, ki jo trenira Peter Markovinovič, zoperstavila ljubljanski Olimpiji, ki je imela predvsem prednost v višini.

ROGAŠKA : UNION OLIMPIJA ZELENI 51:70 (13:20, 16:13, 12:18, 10:19)
Vujačić 21, Božak 16, …

Foto: www.alesfevzer.com
Foto: www.alesfevzer.com

Za ekipo Rogaške so igali: Luka Božak (kapetan), Jaka Holešek, Jure Zidar, Petar Vujačić, Tadej Kužnar, Jaka Klasič, Miho Bjelovučič, Klemen Zajko, Tilen Lipnik in Patrik Tabak.

Peter Markovinovič, trener Rogaške: “Čestitam ekipi Uniona Olimpije za osvojeni naslov državnega prvaka, prav tako pa moji fantom, ki so v treh dneh pokazali ogromno srce in veliko razuma. Zahvala njihovim staršem za zaupanje. Zahvaljujem se tudi klubu in Šolskemu centru Rogaška Slatina, ki nam omogoča, da se igralci šolajo po gimnazijskem programu. Imamo najboljše navijače!” 

Za najbolj koristnega igralca celotnega turnirja je bil razglašen Peter Vujačić iz Rogaške, ki dobiva tudi najbolj resno minutažo v članski ekipi.

muzikal-polsi-klik