Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ervin Perčič do devetega naslova občinskega prvaka


Tenis klub Kozje je tudi ob letošnjem občinskem prazniku Občine Kozje pripravil občinsko prvenstvo v namiznem tenisu. V soboto, osmega aprila, je na prvenstvu  nastopilo 10 tekmovalcev, ki so bili v prvem delu tekmovanja razdeljeni v dve skupini.

Po prva dva iz vsake skupine sta se uvrstila v polfinale, preostali pa so igrali tolažilni turnir. Že v predtekmovalni skupini smo videli dve veliki presenečenji. Tako dvakratni zaporedni prvak in branilec naslova Rok Perčič, kot tudi štirikratni prvak in lanski finalist Dušan Ferlič se namreč nista uvrstila v polfinale. Se pa je v polfinale uvrstil najuspešnejši tekmovalec v zgodovini prvenstev Ervin Perčič , ki je premagal Hermana Čebularja, ki je bil sploh prvič v polfinalu. V drugem polfinalu je bil Blaž Hartl boljši od Borisa  Bezamovskega in se je prvič uvrstil v finale.

V finalu smo videli pravo dramo. Potem ko sta oba finalista dobila po dva niza je v odločilnem petem nizu imel Blaž Hartl že tri žogice za zmago, vendar se je Ervin Perčič izvlekel iz težav in zmagal ter tako osvojil že svoj deveti naslov občinskega prvaka. Prve medalje z občinskih prvenstev se je razveselil Herman Čebular, ki je v tekmi za tretje mesto premagal Borisa Bezamovskega.  (R.G.)