Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na tradicionalni koncert ob dnevu žena s Petrom Grašom in gostjo Danijelo v Velenje – vstopnice pol ceneje


Vabimo vas na večer obarvan z romantiko, ljubeznijo in odlično glasbo, 5. tradicionalni koncert ob dnevu žena: z glasbo za lepši jutri.

Priljubljeni Petar Grašo bo ob 20-letnici svoje samostojne kariere nastopil s svojo spremljevalno skupino in posebno gostjo Danijelo Martinović.

PETEK, 10. MAREC 2017 / RDEČA DVORANA VELENJE

Glasbeni virtuoz, šarmer in najbolj prodajan moški hrvaški izvajalec v Sloveniji, Petar Grašo, je lani v prepolni splitski areni navdušil rekordnih 12.000 ljubiteljev dobre glasbe in najavil veliko turnejo po večjih mestih nekdanje Jugoslavije. S ponosom najavljamo, da bomo koncert ob 20. letnici njegovega ustvarjanja doživeli tudi v Velenju.

Ta izjemni glasbenik je zmagovalec mnogih festivalov in prejemnik prestižnih nagrad, med drugim prve nagrade na Splitskem festivalu 2014 s pesmijo Uvik isti ter absolutne zmage s pesmijo Moje zlato na Splitskem festivalu 2015. Dobra novica za vse ljubitelje Petrove glasbe je tudi, da lahko v letu 2017 pričakujemo njegov novi album, na katerem bo poleg novejših hitov Uvik isti, Moje zlato in Srce za vodiča tudi najnovejša Ne znan za se.

V Petrovi glasbi se čuti dušo Dalmacije in poletnih morskih večerov. Obljubil je, da bo takšno vzdušje s svojimi pesmimi pričaral tudi v Rdeči dvorani: Moje zlato, Tko nam brani, Utorak, Jedina, Ljubav jedne žene, Volim i postojim, Srce za vodiča, Šporke riči…

To bo ekskluziven koncert priljubljenega pevca, kjer se mu bo kot gostja pridružila njegova življenjska partnerka Danijela. Za odlično zabavo bo poskrbela izvajalka nešteto nepozabnih hitov kot so: Zovem te ja, To malo ljubavi, Neka mi ne svane, Ovako ne mogu dalje, Tako mi fališ ti, Dobro je, Što sam ja, što si ti, Ti možeš lagat’ svakome, Živim da živim, Gutljaj vina, Jednu za ljubav…

Zagotovite si svojo vstopnico in ne zamudite priložnosti, ko bo ob Petru Grašu kot gostja nastopila tudi izjemna Danijela Martinović. Obeta se neponovljiva izkušnja ob dnevu žena, kjer se bomo skupaj poklonili našim damam – ženam, dekletom, materam, sestram, prijateljicam!

POSEBNO PRESENEČENJE: Gostje Šaleški študentski oktet

Natopili so na prvem koncertu ob dnevu žena in s ponosom najavljamo, da bodo z nami tudi na 5. obletnico koncerta!!! Šaleški študentski oktet predstavlja skupino sedanjih in bivših študentov vseh treh slovenskih univerz. Skozi vsa leta delovanja so pomagali soustvarjati vokalno glasbo znotraj Šaleške doline in petje ponesti publiki širom Slovenije in sveta. S svojimi koncerti in vsakoletnimi projekti so se identificirali kot oktet, ki poskuša ohranjati svojo mladostniško energijo. V zadnjem obdobju je bil njihov najbolj prepoznaven projekt Ubrano jamranje, s katerim so uglasbili tegobe meščanov in jih sporočili javnosti.

POMEMBNO: Koncert ob dnevu žena je hitro razprodan, zato pohitite z nakupom vstopnice.

Nakup vstopnic na Mojekarte.si in na njihovih prodajnih mestih OMV Gorenje, TIC Velenje, Trafike 3DVA, Trgovina Hummel, Petrol, Kioski Delo Prodaja, Kompas in M holidays Slovenj Gradec,…

S CELJE.INFO NA KONCERT PETRA GRAŠA V VELENJE PO POLOVIČNI CENI

Kot je že praksa, našim obiskovalcem in članom portala z ugodnimi ponudbami Polovička.si 20 vstopnic za koncert Petra Graša ponujamo po polovični ceni.

Pol cenejše vstopnice naročite tukaj:

graso-polsi-klik