Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na komedijo kostrivniških gledališčnikov Oblast v Rogaško Slatino – vstopnice 37 % ceneje


Komedija Oblast slovenskega avtorja Vinka Möderndorferja v izvedbi kostrivniških gledališčnikov, ki polnijo dvorane že 28 let, vam znova ponuja dve uri smeha in zabave. Tokrat jo bodo odigrali v KC Rogaška Slatina v soboto, 18. 3. 2017 ob 19. uri.

Aktualna komedija razkriva, kaj je tisto, kar lahko obnori človeka. Vse se vrti okoli družine kapitalista Anteja, ki ni več zadovoljen samo z nagrabljenim kapitalom. S pomočjo hčerinega ljubčka Jocota želi postati poslanec. Temu ostro nasprotuje njegov drugače orientirani osebni tajnik Dragec. Vendar se Ante odloči za politiko. V kampanji najame celo profesionalca, ki ob pomoči hišnega izdajalca želita le čim bolj oskubiti naivneža. To kmalu uvidi celo njegova ne preveč inteligentna žena Amalija. Zmešnjavo predvolilnih dogodkov spretno izrabljata sindikalista Kalander in Greta.

Pa ima kapitalist Ante sploh možnosti, da postane poslanec? Kdo pravzaprav je “big” Joco? Kakšen bo izplen sindikalistov?

oblast_smarje_1Igrajo: Franc Kitak, Damjana Oblak, Andrej But, Jasna Druškovič, Dragan Šućur, Marta Weilguni, Franc Firer, Katarina Dragovan, Marko Kampuš; režija: Martin Druškovič.

Vstopnice so v predprodaji po 7 € v Frizerskem studiu Vida Lorgar Rogaška Slatina in v KPD Kostrivnica. V prodaji bodo eno uro pred predstavo po 8 €.

Gledališki list (kliknite nanj za povečavo)

Oglejte si še nekaj video insertov s premierne predstave Oblast:

S KOZJANSKO.INFO NA KOMEDIJO OBLA$T V ŠMARJE IN ROGAŠKO SLATINO 37 % CENEJE

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo skupaj 20 vstopnic za komedijo oblast – tako za izvedbo v Šmarju kot v Rogaški – 37 % ccneje.

Cenejše vstopnice naročite tukaj:

oblast-polsi-klik1