Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rogaška Slatina: prireditev za matere in žene z ansamblom Gadi (foto, video)


Sinoči se je v Kulturnem centru Rogaška Slatina odvila tradicionalna prireditev za matere in žene, ki jo že vrsto let organizira Občina Rogaška Slatina. V tokratnem programu so sodelovale vse tri slatinske osnovne šole, zbrane je nagovoril župan mag. Branko Kidrič, prireditev pa zaključil ansambel Gadi.

Dogodek je tudi letos pospremila razstava Društva za ohranjanje slovenskih narodnih jedi in običajev Gaja, ki so je bila prava paša za oči, seveda pa so se gostje ob koncu lahko mirno prepustile etno-kulinaričnim užitkom.

materinski_dan_rogaska_2

Kulturno-glasbeni program so letos oblikovali mladi pevci I. OŠ Rogaška Slatina, ki so polno dvorano slatinskega kulturnega centra navdušili s prav posebno izvedbo pesmi V dolini tihi. Martin Kret s III. OŠ Rogaška Slatina se je predstavil z deklamacijo, učenci 5. razreda II. OŠ Rogaška Slatina pa s plesno točko “Fooloose”. Program je povezovala članica KUD Janko Živko Poljčane.

Župan Branko Kidrič: bogati smo, če imam ljudi, ki nas osrečujejo

Zbrane je tudi tokrat nagovoril župan Branko Kidrič, ki je vsem ženam in mama zaželel, da bi bile obkrožene z ljudmi, ki jih osrečujejo. Čestital jim je za pretekli in prihajajoči praznik ter jim zaželel, da bi domov odnesle veliko lepih trenutkov:

 

Vrhunec prireditev je bil koncert skupine Gadi, ki so zbrane navdušili z zbranimi hiti in novimi komadi.

Vabljeni k ogledu fotografij, posnetih na dogodku.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”622″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]kino_smarje_polovicka