Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 7. 3. 2017


Policisti so bili 28. 2. 2017 obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Tuncovcu. Na kraju so ugotovili, da je neznani storilec v stanovanjsko v hišo vlomil skozi okno in pregledal stanovanje, vendar ni ničesar odnesel.

Policisti so 1. marca v Rogaški Slatini zalotili dva mlajša moška pri preprodaji prepovedane droge. Obema je bila odvzeta prostost ter zasežena prepovedana droga konoplja. V nadaljevanju so  policisti opravili še hišno preiskavo in pri tem zasegli nekaj posušene konoplje ter 8 manjših rastlin konoplje, ki jih je osumljenec gojil v za to prirejenem prostoru. Skupaj je bilo tako zasežene cca 1,5 kg prepovedane droge konoplje. Zoper osumljenega bodo policisti podali kazensko  ovadbo.

Policisti so 3. marca v Rogaški Slatini opravili ogled delovne nesreče, kjer je delavcu na glavo padel težji predmet. Delavec je utrpel lahke telesne poškodbe.

Policisti so 4. marca v Nimnem opravili ogled travniškega požara, ki se je razširil na leseno lopo. Ugotovili so, da je občan požigal suho travo, pri tem pa se je ogenj se je razširil na sosednjo parcelo do lesene lope, ki je v celoti zgorela. Nastalo je za okoli 20.000 evrov materialne škode. Nevestni občan bo odgovarjal za kaznivo dejanje povzročitve splošne nevarnosti .

Policisti so 6. marca v Rogaški Slatini obravnavali prometno nesrečo z udeležbo treh vozil. Ugotovljeno je bilo, da je do prometne nesreče prišlo zaradi izsiljevanja prednosti enega izmed udeležencev. Vozilo, v katero je trčil povzročitelj, je nato odbilo na nasprotni pas, kjer je trčilo v tretje vozilo. V
prometni nesreči nihče od udeležencev ni bil telesno poškodovan. Povzročitelju  prometne nesreče je bil zaradi kršitve izdan plačilni nalog.