Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Legionarji nadaljujejo z dobrimi rezultati, pred njimi številna tekmovanja


V nedeljo, 5. marca, so šmarski Legionarji nastopili na 5. kolu slovenske boksarske lige v Celju. Za klub sta tokrat boksala kadet Gal Šepic in kadetinja Sara Poharc.

Sara je v kategoriji do 57 kg boksala proti Maši Rebernik iz Celja. V enakovrednem dvoboju in dobrem boksu obeh mladih boksark so sodniki zmago z 2:1 prisodili Celjanki.

Kadet Gal Šepic se je pomeril z boksarjem, ki spada v višjo starostno kategorijo, proti mladincu Sime Danilov iz BK Knockout Ljubljana, v kategoriji do 69 kg. Po enakovredni prvi rundi je Gal stopnjeval ritem in upošteval napotke trenerja in je bil do konca boljši nasprotnik ter na koncu zasluženo zmagal z enoglasno odločitvijo sodnikov. To je bila Galova 4. zaporedna zmaga.

Celjanka Maša Rebernik je v borbah z 2:1 premagala Legionarko Saro Poharc.
Celjanka Maša Rebernik je v borbah z 2:1 premagala Legionarko Saro Poharc.

Številne priložnosti in tekmovanja tudi v prihodnjih tednih

V prihodnjih dneh in tednih se bodo Legionarji udeležili Tekmovanja za Zlati grb občine Slovenska Bistrica (11. marca). Na tekmovanje so prijavljeni Sara Poharc, Gašper Podgoršek, Gal Šepic in Fran Firer. 18. marca bo potekala 6. in s tem zadnje kolo slovenske boksarske lige.

25. marca pa Sara Poharc, Gal Šepic in Fran Firer potujejo na Kosovo, na turnir v Prištini. Slednji se bodo skupaj še s Klaro Šurbek in Gašperjem Podgorškom 1. aprila udeležiti Regionalne boksarske lige Vojvodina.

Pestro pa bo tudi dogajanje od 7. do 9. aprila, ko se bo v Portorožu odvijalo Državno prvenstvo za posameznike, ki se ga bo udeležila glavnina Legionarjev, udeležiti se ga namerava 9 oz. 10 boksarjev.

Foto: FB Boks klub Legionar