Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert Jana Plestenjaka v Podčetrtku (foto, video)


Sinoči se je v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek odvil težko pričakovani žur z enim najbolj zaželenih, priljubljenih in plodovitih slovenskih glasbenikov Janom Plestenjakom.

Organizator dogodka Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, je ob prazniku žena in dnevu mučenikov v goste povabil neprekosljivega perfekcionista, ki jasni viziji sledi že enaindvajseto leto glasbenega ustvarjanja. Je prejemnik številnih glasbenih nagrad in priznanj, dobrodelnik in tudi avtor štirih najpogosteje predvajanih slovenskih skladb.

jan_plestenjak_podcetrtek_2

Več kot tisočglavo množico sta ogrela D.J. Ney in skupina Šani Šeni, za njimi pa je za največje navdušenje predvsem nežnejšega spola (in tudi številnih moških predstavnikov) poskrbel Jan Plestenjak.

Plestenjak je ob ovacijah in aplavzih, vzklikih in krikih, poskrbel za pester repertoar – vse od največjih hitov, do pesmi z zadnjega, že trinajstega studijskega albuma. Nedvomno koncert, ki je navdušil Plestenjakove fene.

Vabljeni k ogledu video posnetka, v katerega smo ujeli nekaj utrinkov s Plestenjakovega koncerta in galerije fotografij. 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”620″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]oblast-polsi-klik1