Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mlade šmarske košarkarice do tretjega mesta!


Šmarska košarka v osnovnošolskih kategorijah vsakih nekaj let doseže omembe vreden uspeh. Tokrat so ga dosegla dekleta do 13 let, ki so v pokalnem tekmovanju, kljub zimskim počitnicam, v tekmi za tretje mesto ugnala Celjanke. 

Na parketu dvorane Gimnazije Celje – Center je nastopilo vseh 12 igralk, osem pa se jih je vpisalo med strelke. Z osmimi točkami je bila najbolj učinkovita Amadeja Škorjanec. Razen na začetku je šmarska ekipa vseskozi vodila in zmaga v 32-minutni tekmi ni prišla pod vprašaj.

Athlete Celje : Jelša Šmarje 22:31 (3:7, 3:11, 11:7, 5:6)

Za Jelšo so igrale: Brina Čakš, Nika Eržen, Eneja Gobec, Lana Kobilšek, Tina Leskovšek, Sabina Šket,  Amadeja Škorjanec, Klavdija Tašner, Eneja Vehovec Pondelak, Tjaša Volovšek, Kaja Vrbek in Nea Žolgar.  

Nina Vodeb, Jelša Šmarje: “Iskreno čestitam puncam za prikazano in za končno tretje mesto v Mini pokalu. Pokazale so resnično dobro in borbeno predstavo, uživale so v igri, spodbujalo pa jih je tudi veliko število navijačev.”

Fotogalerija (klik!)

Danes bo na finalnem srečanju pokala članic igrala še ena igralka, ki prihaja iz šmarske košarkarske šole, in sicer Larisa Ocvirk.

*foto: KKJŠ

golte-polsi-klik