Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tanja Žagar navdušila v Kozjem (foto)


Sinoči se je v Večnamenskem centru Kozje odvil težko pričakovani koncert vodilne pevke slovenske zabavne glasbe Tanje Žagar z gosti, ki se ga je udeležilo več kot 700 obiskovalcev. Poleg Tanje so obiskovalce zabavali še čarodej Sam Sebastian, plesalke in plesalec ter ansambel in otroška pevska zbora osnovnih šol Lesično in Kozje.

Pred letom in pol je Tanja Žagar s koncertom v Ljubljani pričela z obeleževanjem desetletnice samostojne kariere, letos pa s koncerti slavi 20 let od začetka glasbene poti. Začetki uspešne glasbene poti Žagarjeve segajo v najstniško skupino Foxy Teens, kateri se je pridružila s štirinajstimi leti in z dekleti uspešno koncertirala kar 9 let.

koncert_tanje_zagar_kozje_2

Tanja Žagar ostaja edina slovenska izvajalka, ki ji je uspela preobrazba iz članice najstniške dekliške skupine v samostojno izvajalko. Poleg bogate diskografije in videografije je Žagarjeva prejemnica številnih domačih in tudi mednarodnih priznanj.

V Kozjem predstavila nove pesmi in stare uspešnice

Žagarjeva trenutno na svojih koncertih predstavlja repertoar novih pesmi z aktualnega albuma “Carica”, ob čemer pa ne pozablja na svoje svoje velike uspešnice. Slednje je storila tudi v Kozjem, kjer se je z novimi predstavila tudi kot odlična plesalka. 

Žagarjevo že šest let spremlja odlična skupina Avantura, s katero navdušujejo po širni Sloveniji. Skupina prihaja iz Prekmurja in je na slovenski glasbeni sceni prisotna že od leta 1989. Žagarjevi in skupini pa se je pred časom pridružil Kubanec Lazaro, s katerim sta izpeljala kar nekaj izjemnih glasbenih točk. 

koncert_tanje_zagar_kozje_3

Vrhunec večera sta bila nastopa omenjenih pevskih zborov ter ansambla OŠ Lesično.

Aplavz pa sta med koncertom doživela tudi starša Tanje Žagar in Lazarjeva mama, ki je pred kratkim prispela s Kube. 

Vabljeni k ogledu galerije fotografij.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”601″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]