Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 9. 1. 2017


VANDALI PONOVNO NA DELU

Preko praznikov so bili vandali ponovno na delu. Tokrat so pri zgradbi telovadnice OŠ v Šmarju pri Jelšah razbili in razmetali inventar.  Policisti o okoliščinah še zbirajo podatke.

PREGLOBOKO POGLEDALA V KOZAREC

3. 1. in 6. 1. 2017 sta bila v cestnem prometu kontrolirana voznika, ki se bosta zaradi vožnje pod vplivom alkohola zagovarjala na sodišču.

NAJDEN MRTEV V POTOKU

Na območju Šentvida pri Grobelnem je domačin v jutranjih urah 5. januarja našel v potoku mrtvega soseda. Na kraju so policisti opravili ogled kraja, s katerim so izključili znake kaznivega dejanja.

POGREŠANA OSEBA

Na območju kozjanskega so bili policisti 5. januarja s strani občanke obveščeni, da že več dni pogreša svojega polnoletnega sina. Policisti so takoj pričeli z zbiranjem prvih obvestil in za pomoč zaprosili sosednjo policijsko postajo, pogrešani pa se je sam vrnil na domač naslov.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

V Podplatu je voznik osebnega avtomobila znamke Audi A6 zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v drsno ograjo nato pa  zapeljal v potok. Pred prihodom policistov je kraj zapustil peš, policisti pa o okoliščinah nesreče še zbirajo obvestila. Povzročitelja čaka globa.

MANJŠE TRČENJE NA PARKIRIŠČU, POVZROČITELJ ODPELJAL S KRAJA

Na parkirišču enih izmed trgovin v Šmarju pri Jelšah je 6. januarja voznik osebnega avtomobila trčil v drugo vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnika drugo udeleženega vozila. Policisti so voznika kmalu izsledili in z njim opravili preizkus z alkotestom. Ugotovljeno je bilo, da povzročitelj na kraju ni ustavil zaradi same vinjenosti. Voznik se bo zaradi prekrškov zagovarjal na sodišču.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

Policisti so bili 7. januarja obveščeni še o eni prometni nesreči, kjer povzročitelj ni ustavil na kraju. Policisti so na podlagi zbranih obvestil ugotovili in izsledili pobeglega voznika in zoper njega na sodišče izpisali obdolžilni predlog.