Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 4. 1. 2017


ZMIKAVT IZ DENARNICE ODTUJIL VEČJO VSOTO DENARJA

27. decembra je neznanec v enem izmed lokalov na območju Kozjanskega drugemu gostu v nekem trenutku izmaknil denarnico z večjo vsoto denarja. Zoper storilca bodo policisti izpisali kazensko ovadbo.

Istega dne potnik na vlaku iz smeri Celja ni želel poravnati zneska za vozovnico in se v nadaljevanju nedostojno vedel do sprevodnika. Kršitelj je bil oglobljen.

NESREČA PRI DELU V MESTINJU

Družinska člana sta 28. decembra v lastni režiji opravljala rušenje stene objekta v Mestinju, pri čemer sta si pomagala z viličarjem in košaro. Med opravljanjem dela se je košara prevrnila z viličarja, eden izmed njiju je posledično padel z višine okoli 1.5 m in se pri tem telesno poškodoval.

NA PARKIRIŠČU TRČILA V DRUGO VOZILO

V Šmarju pri Jelšah je 30. decembra na parkirišču prišlo do manjšega trka med vozili, pri čemer pa je eden izmed udeležencev odpeljal s kraja. Voznik je bil naknadno izsleden s strani policistov, zaradi povzročitve prometne nesreče pa je bil oglobljen. Oglobljen je bil tudi drugi udeleženec, kateri je svoje vozilo parkiral na neoznačenem parkirnem prostoru.

Istega dne je prišlo do manjšega trka tudi na parkirišču v Mestinju, udeleženca pa se o škodi nista mogla sporazumeti. Enemu izmed udeležencev je bil izdan plačilni nalog.

Istega dne je bil zaradi odklona preizkusa z alkotestom pridržan voznik. Noč je moral preživeti v prostorih policijske postaje.

VLOM V GARAŽO

Neznanec je v noči na 31. 12. 2016 vlomil v garažo hiše in iz notranjosti odtujil udarno kladivo v vrednosti okoli 300 evrov. Policisti o okoliščinah še zbirajo obvestila.

Istega dne je voznik na območju Kozjanskega zaradi opitosti s svojim avtomobilom zapeljal s ceste. Udeleženec je moral noč preživeti v prostorih policijske postaje.

Iste noči je hotel moški z območja Šmarja pri Jelšah izvesti samomor. Dejanje so mu preprečili policisti, sedaj se zdravi v bolnišnici.

NEZNANEC V HOTELU ODTUJIL POTOVALNE TORBE

Neznanec je 1. januarja iz hotela gostu odtujil več potovalnih torb in lastnika oškodoval za okoli 400 evrov. Policisti o okoliščinah dejanja še zbirajo obvestila.