Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah podelila jubilejna priznanja


Območna obrtno-podjetniška zbornica  Šmarje pri Jelšah je na sobotnem letnem srečanju  podelila jubilejna priznanja 54 članom – za okrogle jubileje od 10 let delovanja naprej. Najvišje priznanje v tej kategoriji je prejel prevoznik iz Kozja Alojz Godler za  35 let opravljanja obrtne dejavnosti. Kot je v nagovoru članstvu povedal predsednik zbornice Darko Stojnšek, so priznanja dokaz vztrajnosti , marljivosti in vpetosti v delo.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah je v soboto v Aninem dvoru v Rogaški Slatini pripravila tradicionalno letno srečanje za svoje člane in poslovne partnerje zbornice. Na dogodku so podelili jubilejna priznanja za 10, 15, 20…..35 let opravljanja dejavnosti. Za 30 let se podeljuje zlato jubilejno priznanje in v letu 2016 so ga prejeli Edo Jagodič, Vladimir Schmidt, Franc Stojnšek, Franc Trupaj, Marija Ulčnik, Edvard Zdolšek in Avtoservis Strašek d.o.o.. Za 35 let pa prevoznik Alojz Godler.

ooz_smarje_priznanja_2016_2

Zbornica je ustanova, ki v naših prostorih deluje že desetletja, ravno zato je še posebej ponosna na svoje člane, ki s pogumom in veščino nadaljujejo, kar so začeli njihovi starši. V letu 2016 je uvedla novo kategorijo: Priznanje družinske tradicije v obrti in za leto 2016 so jih prejeli Darko Stojnšek za nadaljevanje 45-letne družinske tradicije  ter Aleksander Mrkša in Srečko Kunst za 50 let.

V nagovoru članstvu je predsednik Stojnšek povedal, da je ponosen na delo zbornice v preteklem letu, saj je izvedla kar nekaj projektov, v katere so se aktivno vključili člani različnih sekcij : »To je namreč izjemen pomen in namen našega povezovanja. Delati skupaj, izmenjevati  ideje, izkušnje, biti aktiven v okolju, v katerem delamo in od koder prihajajo naši delavci, njihove družine, prijatelji…..«

Vir: OOZ Šmarje pri Jelšah

Foto: Damjan Regoršek