Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Muzikal “Prijatelji, ostanimo prijatelji” v Rogaški Slatini (foto, video)


Sinoči se je v Kulturnem centru Rogaška Slatina odvil muzikal z najlepšo Avsenikovo glasbo Prijatelji, ostanimo prijatelji, ki je luč sveta sicer ugledal leta 2015. Muzikal, v katerem nastopa do štirideset igralcev KGD Ptičica, je napisal in režiral Jože Ekart, posvečen pa je preminulemu Slavku Avseniku.

V nedeljo so na svoj račun prišli ljubitelji amaterskega gledališča in Avsenikove glasbe. V muzikalu, ki je trajala dobri dve uri, je narodno-zabavni ansambel v živo igral najbolj znane Avsenikove skladbe in z njimi dopolnjeval rdečo nit, zgodbo. 

muzikal_prijatelji_ostanimo_prijatelji_2

Dogajanje je postavljeno v tipično slovensko vas Poljane, kjer so vaščani med seboj skregani. Zabavno dogajanje popestrijo lokalni pijanček, ljubezenski zgodbi in srečanje nekdanjih zaljubljencev, ki leta hrepenela drug po drugem. Muzikal poln čustev, hrepenenja in nenadnih preobratov, nedvomno popestrijo znane in priljubljene Avsenikove viže, ki jih v živo izvaja ansambel. 

Kulturno glasbeno društvo Ptičica iz Prepolja je po uspešnih predstavah muzikala Moje pesmi, moje sanje in komedije s petjem Dobri vojak Švejk, konec 2015 na oder postavila gledališko-glasbeni spektakel, muzikal Prijatelji, ostanimo prijatelji! Z dobro igro in glasbo (zanjo sta poskrbela ansambel in zbor) so navdušili sicer ne prepolno dvorano slatinskega Kulturnega centra. 

Kako je bilo, si lahko ogledate v spodnji galeriji fotografij in video insertu.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”603″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]golte-polsi-klik