Čez mejo z zbrušeno šasijo; v Rogaški odpirali stanovanje, v Šentjurju in pri Podsredi gasili

10. 1. 2017 14:29

S Policijske uprave Celje so sporočili, da so policisti na mejnem prehodu za obmejni promet Rajnkovec včeraj včeraj imeli v postopku  44-letnega državljana Hrvaške s štirikolesnikom na katerem so bile identifikacijske številke zbrušene oziroma odstranjene. Izvora vozila zato ni bilo mogoče ugotoviti. Policisti so vozniku štirikolesnik zasegli in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o izvoru vozila.

Sinoči so ob 20.33 na Ulici Kozjanskega odreda v Rogaški Slatini gasilci PGD Steklarna Rogaška s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja v katerem se je nahajala onemogla oseba. Reševalci NMP Šmarje so osebo oskrbeli in jo prepeljali na zdravljenje v SB Celje.

Ob 22.18 je na ulici Na razgled v Šentjurju prišlo do požara pri notranjem kaminu kjer je zagorel leseni opaž nad kaminom. Posredovali so gasilci PGD Šentjur in PGD Lokarje, ki so odstranili leseni opaž katerega so pred tem že pogasili domačini ter nato ohladili dimnik, opravili pregled s termo kamero in prepovedali nadaljnje kurjenje do prihoda dimnikarja.

Danes so ob 14.28 v naselju Poklek pri Podsredi v občini Kozje posredovali gasilci PGD Podsreda in Kozje, kjer so zagorele saje v dimniku stanovanjskega objekt. Požar so pogasili, prostore prezračili ter jih pregledali s termo kamero. Lastniku so zaradi neustreznega tehničnega stanja dimniške naprave prepovedali nadaljnje kurjenje. Obveščene so bile pristojne službe.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X