Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Kozjem izpeljali 14. praznični namiznoteniški turnir


Tenis klub Kozje je v nedeljo, 11. decembra 2016, pripravil tradicionalni, že 14. Božično-novoletni  turnir v namiznem tenisu. Turnirja se je udeležilo 28 tekmovalcev, ki so bili razdeljeni v dve tekmovalni kategoriji, do 50 in nad 50 let.

V vsaki kategoriji so se tekmovalci pomerili v štirih predtekmovalnih skupinah, iz katerih sta se dva najboljša uvrstila v četrtfinale, ostali pa v tolažilni turnir. V mlajši kategoriji je do zmage prišel Damir Škerl iz Sevnice, ki je v finalu premagal Arona Štefanka iz Krapine, ki v Ligi namiznega tenisa Kozjansko nastopa za NTK Rogaška.  Aron in še trije igralci iz Krapine so poskrbeli, da je imel  turnir tudi mednarodni značaj. Na tretje mesto se je uvrstil Miran Filipančič iz Sedlarjevega, četrti pa je bil najboljši domačin, član TK Kozje Ervin Perčič.

Zmaga v tolažilni skupini je ravno tako odšla na Hrvaško, zmagal je namreč Neven Spaček iz Krapine.

V starejši skupini je zmaga odšla v Maribor.  Zmagal je Drago Klep, ki v Ligi namiznega tenisa Kozjansko zastopa ŠD Sladka Gora. Na drugo mesto se je uvrstil župan Občine Šenčur Ciril Kozjek, tretji je bil Branko Vidmar iz Dobove in četrti Milan Tasić iz Celja, član NTK Rogaška.  

Tolažilni turnir v starejši kategoriji je dobil še član NTK Rogaška, Stanko Cvetko. Za konec so organizatorji pripravili še turnir izžrebanih dvojic. Še enkrat se je zmage veselil Damir Škerl z njim pa tudi Janko Štefančič (ŠD Polje ob Sotli). Drugo mesto sta osvojila Neven Spaček in Stane Kuntarič (Rival Brames), tretje pa Roman Štefanko (Krapina) in Drago Klep.

Predsednik TK Kozje Roman Gradišek in vodja namiznoteniške sekcije Ervin Perčič sta podelila medalje in pokale najboljšim tekmovalcem, se zahvalila za udeležbo in vse povabila že na naslednji, 15. Božično-novoletni turnir v Kozjem. (R.G.)