Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Praznično vzdušje v Kristalni vasi v Rogaški Slatini 2016 (foto, video)


Kristalna vas v Rogaški Slatini v teh prazničnih decembrskih dneh ponuja pestro kulturno in družabno dogajanje za vse okuse in starostne skupine.

Minulo soboto so v Kristalni vasi v organizaciji Derma centra Rogaška Slatina nastopili člani Big banda Šmarje pri Jelšah, pravljičarka Maja Furman in ansambel Donačka.

kristalna_vas_rogaska_slatina_1

Prireditev se je malo po 14. uri pričela z nastopom Big banda Šmarje pri Jelšah, ki se je predstavil z raznovrstnim glasbenim programom. Za njim je najmlajše obiskovalce v svet pravljic popeljala Maja Furman z maskoto Zmajčkom, za narodnozabavno popoldne pa so poskrbeli tudi člani ansambla Donačka, ki so na Rogaško Slatino še posebej navezani. V stand up točki se je predstavil še Šmarčan Aleš Novak, ki je celotno prireditev tudi povezoval.

kristalna_vas_rogaska_slatina1

S tem dogodkom se dogajanje v Kristalni vasi ne zaključuje. Do začetka januarja se bodo obiskovalcem Kristalne vasi predstavili še številni plesni in glasbeni ustvarjalci. Seveda pa bo na predvečer božiča najmlajše obiskal tudi Božiček, ki zagotovo ne bo prišel s prazno torbo. Na stojnicah se obiskovalci lahko pogrejejo s čajem, kuhanim vinom in vročo čokolado, lahko pa dobijo kakšno idejo za božična in novoletna darila, saj se na stojnicah predstavljajo tudi lokalna podjetja.

Organizatorji niso pozabili niti na ljubitelje drsanja, saj so na Evropski ploščadi postavili pravo drsališče z umetno maso, ki je obiskovalcem na voljo vse dni.

Nedelja v znamenju glasbe, otroške predstave in množičnega obiska

V Kristalni vasi pa se je pester program nadaljeval tudi naslednji dan, na tretjo adventno nedeljo. Najprej so na svoj račun prišli najmlajši, saj je zanje Gledališče Pravljičarna pripravilo predstavo Beni in prav posebno darilo.

kristalna_vas_iii_adventna_2016_3

 

Sledil je plesni del programa, v katerem so nastopile različne sekcije Plesnega kluba Kuš Ni Me. Utrinke njihovih nastopov si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

Za plesalci so se obiskovalcem predstavili kitarski in harmonikarski orkester GŠ Simona Plemenitaša, nedeljsko dogajanje pa sta zaključila ansambla Zadetek in Aplavz.

kristalna_vas_iii_adventna_2016_2

Omeniti pa velja tudi praznične stojnice na Pegazovi ploščadi, kjer so obiskovalci lahko kupovali različne proizvode, primerne za praznični december.

 

Vabljeni k ogledu galerije fotografij, v kateri so zajeti sobotni in nedeljski utrinki .. po novem lahko na Kozjansko.info eno, več ali celoten album fotografij tudi naročite za spomin, v digitalni ali tiskani obliki in brez logotipov. Če potrebujete pomoč pri naročilu, pišite na [email protected]

v/t/f: dH in eH

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”590″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]zur-polsi