Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 12. 12. 2016


 

 

PROMETNA NESREČA Z LAŽJIMI TELESNIMI POŠKODBAMI

7. 12. 2016 je v naselju Bistrica ob Sotli prišlo do prometne nesreče, kjer se je ena oseba lažje telesno poškodovala. Vzrok nesreče je bilo izsiljevanje prednosti enega izmed udeležencev, izdan mu je bil plačilni nalog.

NASILEN DO SVOJE PARTNERKE

Istega dne so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je mož izvajal nasilje nad svojo partnerko. Ugotovljeno je bilo, da le ta nad njo različne oblike nasilja izvaja že dalj časa, izrečen mu je bil ukrep prepovedi približevanja, ki je bil strani preiskovalnega sodnika potrjen in podaljšan. Kršitelj se bo zagovarjal na sodišču.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

Istega dne je bil v  kraju Grobelno kontroliran voznik, kateri je vozil močno pod vplivom alkohola. Vozniku je  bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja.

Z AVTOMOBILOM ZAPELJALA V JAREK

8. 12. 2016 je voznica osebnega avtomobila v Mestinju zaradi nepravilne smeri vožnje zapeljala v jarek. Voznici je bil izdan plačilni nalog.

VOZIL V ČASU PREPOVEDI

10. 12. 2016 je kršitelj vozil v času izrečenega ukrepa prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bil avtomobil zasežen. Da pa to še ni bilo dovolj, je voznik vozil še močno pod vplivom alkohola. Kršitelj se bo zagovarjal na sodišču.