Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Petarda zanetila požar, trčenje v pešca na prehodu in reševanje ukleščene osebe


Včeraj so policisti, reševalci in gasilci v Šentjurju oz. najbližji okolici morali na tri posredovanja. Na stadionu je petarda zanetila požar, na Kvedrovi je vozilo trčilo v pešca na prehodu, pri Lokarjah pa je bila v trčenju v vozilo ukleščena oseba.

Ob 14.50 je na ulici Cesta Miloša Zidanška v Šentjurju zaradi odvrženega pirotehničnega sredstva zagorelo v bližini lesenega objekta na stadionu. Posredovali so gasilci PGD Šentjur, ki so požar pogasili. Zaradi hitrega posredovanja gasilcev se požar ni razširil na objekt. O škodi ne poročajo. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 17.53 je v Ulici Dušana Kvedra v Šentjurju osebno vozilo na prehodu za pešce trčilo v pešca. Posredovala je ekipa NMP Celje, ki je poškodovanega pešca prepeljala v Splošno bolnišnico Celje. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 23.17 je na cesti Šentjur–Dole v občini Šentjur osebno vozilo zapeljalo s ceste. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom rešili ukleščeno osebo, nudili pomoč reševalcem NMP Celje, odklopili akumulator in posipali razlite motorne tekočine. V nesreči sta se poškodovali dve osebi.