Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Župan Rogatca tradicionalno počastil najpomembnejše ljudi in organizacije v občini (foto in video)


Minuli petek se je v dvorani grajske pristave v Rogatcu odvilo že tradicionalno prednovoletno srečanje župana s predstavniki služb, zavodov in gospodarstvenikov, sedme sile ter ostalimi, s katerimi Občina Rogatec sodeluje.

Na srečanju, ki se ga je udeležilo približno osemdeset gostov, je uvodoma spregovoril župan in se zahvalil za korektno sodelovanje na vseh ravneh. Preletel je investicije in pridobitve v letu, ki se izteka ter nakazal smernice za prihodnje leto.

Po besedah Mikoliča so projekte, zastavljene v proračunu, skoraj v celoti izpeljali, kljub težkim časom za občine. Ob vsem tem pa so uspeli PGD Dobovec kupiti nov gasilsko vozilo, namenjeno gašenju gozdnih požarov.

zakljucno_srecanje_rogatec_2

V Rogatcu zadovoljni z iztekajočim se letom, v 2017 največja investicija izgradnja šest oddelčnega vrtca

V letu 2016 so uspeli popolnoma prenoviti javno razsvetljavo, izpeljali potrebno komunalno ureditev v delu Rogatca, nabavili nove tribune, vzdrževali ceste. Kljub finančnim zagatam, ki so po besedah župana povezane z odnosom države do občin, kar že nekaj časa doživljajo, so uspešno izvajali zakonske naloge, ki se tičejo predvsem zagotavljanja finančnih sredstev.

Največja in najpomembnejša investicija v prihodnjem letu bo, v kolikor bodo dovoljevala finančna sredstva, izgradnja šest oddelčnega vrtca pri OŠ Rogatec. Projekt je ocenjen na približno 1,2 milijone evrov, od tega naj bi 400.000 evrov prispevala Občina Rogatec, 400.000 iz t.i. Eko sklada, ostanek pa s pomočjo kakšnega ugodnega kredita. 

Več o tem ter ostalim zanimivostim lahko prisluhnete tukaj:

 

Ob koncu je vsem zaželel lepe praznike v želji, da bi še naprej sodelovali.

Vabljeni tudi k ogledu galerije fotografij, posnetih na dogodku. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”600″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]