Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mladinski center Šentjur izvedel že sedmo Pravljično deželo


Mladinski center Šentjur je 15. decembra že sedmič s pomočjo mladih izvedel šentjursko Pravljično deželo. V Ipavčevem kulturnem centru v Šentjurju je prejšnji četrtek vrvelo od ustvarjalnosti in dobre volje, ki so jo med otroke razširili igralci šentjurske mladinske gledališke skupine.

Med obšolske dejavnosti, ki potekajo v Aktivatorju, prostoru za mlade, so na Mladinskem centru Šentjur po nekaj letnem mirovanju to jesen uvrstili gledališke delavnice. Mladi so 3 mesece pridno vadili svoje vloge in uspeli suvereno odigrati predstavo Žogica Nogica.

Samim gledališkim vajam, ki jih je vodila Mojca Krevel so konec novembra dodali še delavnice, na katerih so izdelovali sceno in rekvizite za predstavo.

pravljicna_dezela_sentjur_2

Druga skupina pa je že novembra začela priprave za ustvarjalne delavnice. Letos so otroci izdelovali snežake, novoletne okraske, vizitke in barvali mandale.

Organizatorji so bili zadovoljni z dobrim obiskom in odzivom obiskovalcev. Šentjurska pravljična dežela temelji na prostovoljstvu in na mladih, ki se aktivno vključijo v pripravo in izvedbo programa za najmlajše.

Vir in foto: Mladinski center Šentjur