Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Pat in Mat prihajata na filmsko platno in številne filmske uspešnice – brezplačne vstopnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje11Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji.  Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V prvi polovici novembra vam bo kino Šmarje postregel s pravimi filmskimi poslasticami. Ogledali si boste lahko animirani družinski film Štorklje, vedno zabavan A je to! in dolgo pričakovana Ustava Republike Hrvaške. Celoten spored si lahko ogledate v nadaljevanju.

Četrtek, 2. november ob 17. uri – ŠTORKLJE (Storks)

downloadDržava: ZDA

Žanri: Animirani družinski film, komedija

Režija: Nicholas Stoller, Doug Sweetland

Igrajo:  Andy Samberg, Kelsey Grammer

Štorklje dostavljajo otročičke… no, tako je vsaj bilo včasih. Zdaj dostavljajo pošiljke mednarodnega spletnega trgovskega velikana. Štorkljo Juniorja (v izvirniku glas Andyja Samberga; v slovenščini mu ga posoja Srdjan Milovanović), najboljšega dostavljalca podjetja, vsak hip čaka napredovanje, a po nesreči sproži stroj za izdelovanje dojenčkov, iz katerega pride prikupna in povem neavtorizirana dojenčica.

Petek, 4. november ob 20. uri – DOKTOR STRANGE (Doctor Strange)

7754674.6Žanri: Akcijski, pustolovski, fantazijski
Režija: Scott Derrickson
Igrajo: Rachel McAdams, Mads Mikkelsen, Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor
 Marvelov “Doktor Strange” je zgodba o svetovno znanem nevrokirurgu dr. Stephenu Strangeu in njegovem okrevanju po srhljivi prometni nesreči v čarobnem in skrivnostnem kraju Kamar-Taj, prvi bojni črti v boju proti nevidnim mračnim silam, ki skušajo uničiti stvarnost.

Sobota, 5. november ob 10. uri – A JE TO! PAT IN MAT (Pat & Mat ve filmu)

249-a-je-to-pat-in-matŽanri: Animirani
Režija: Marek Beneš
Junaka priljubljene češke animirane serije A je to!, Pat in Mat, sta se nam prikupila s svojim bolj ali manj uspešnimi, vedno komičnimi hišnimi popravili. V spomin na čase pravih risank, ki so zaznamovale mladost mnogokaterih generacij, legendarna domača mojstra prihajata na velika platna s čisto novimi dogodivščinami.

Sobota, 5. november ob 20. uri – MARGUERITE

Marguerite_posterŽanri: Drama
Režija: Xavier Giannoli
Igrajo: Catherine Frot, Christa Theret, André Marcon, Sylvain Dieuaide, Michel Fau
Pariz, zgodnja 20. leta. Premožna Marguerite Dumont je strastna ljubiteljica glasbe in opere. Na svojem dvorcu za izbrane goste redno prireja recitale. Toda pevka je povsem brez posluha in nihče od licemernih povzpetnikov ji tega ne želi odkrito povedati. Ko mladi, izzivalni novinar objavi navdušeno kritiko njene zadnje predstave, se Marguerite kljub nasprotovanju moža odloči izživeti svoje sanje in nastopiti pred čisto pravim občinstvom v Pariški operi.

Torek, 8. november ob 20. uri – USTAVA REPUBLIKE HRVAŠKE (Ustav Republike Hrvatske)

ustavrh-00-lŽanri: Komedija
Režija: Rajko Grlic
IgrajoNebojsa Glogovac, Dejan Acimovic, Ksenija Marinkovic, Bozidar Smiljanic, Mladen Hren
Zgodba o štirih ljudeh, ki prebivajo v isti stavbi, vendar živijo zelo različna življenja. Razlikujejo se po družbenem statusu, seksualnih navadah, nacionalnosti in veri. Najverjetneje se ne bi nikoli družili, če jih ne bi povezala nesreča. Zelo mučno se počasi začno spoznavati. Usoda nepričakovano poveže njihova življenja in nehote postanejo odvisni drug od drugega.

 S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezpoačno.

Brezplačne vstopnice naročite tukaj:

kino_smarje_polovicka