Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pegazove muze napolnile dvorano Kulturnega centra v Rog. Slatini (foto in video)


Dvorano Kulturnega centra v Rogaški Slatini so v soboto zvečer napolnile Pegazove muze s koncertom, ki so ga poimenovale Večer pod zvezdami. Vokalna skupina, ki je v letu 2016 zamenjala umetniško vodjo, in sicer jih je letos prevzela mlada in energična Kaja Bicskey. Na sobotni koncert so muze povabile tudi moško družbo, na odru so se jim pridlužili člani zasedbe Il Divji, ki so s svojim repertoarjem odlično dopolnili muze.

Na odru so se predstavili tudi spremljajoči glasbeniki, in sicer Anže Zaveršnik na klavirju, Andraž Bizjak in Barbara Belcer na kitari, Aleš Šket na bas kitari, Maj Virant na bobnih in Petra Mikolič na violini. S plesom je v tokratnem zvezdnem večeru očarala mlada plesalka Anja Prešern. Program je povezoval Mato Žgajner.

Pegazove muze s spremljajočimi gosti.
Pegazove muze s spremljajočimi gosti.

Muze so večer začele s pesmimi, ki v nas vedno znova prebujajo ljubezen. Skupaj z njimi so poslušalci lahko zaprli oči in za trenutek z njimi poleteli v nebo, do zvezd. Ljubezen resnično ne pozna meja in Pegazove muze so to znova dokazale. Z repertoarjem so znova pokazale na moč Ženske, smisel ljubezni in da sreča vendarle ni nekaj, kar pride naproti. Vabljeni k ogledu fotografij.

f/t/v: jC

manca-polsi

Save