Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gostilna Šempeter prejemnica jubilejnega priznanja OZS


druzina_kunstSinoči je na 9. Strokovnem srečanju gostincev v Portorožu Sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije (OZS) podelila priznanje tudi Gostilni Šempeter, ki jo družina Kunst iz Bistrice ob Sotli vodi že tri generacije, kar pet desetletij. 

Priznanje je pomemben dokaz, da lahko tudi obrtniki iz naših krajev več generacij ustvarjajo kakovostno in celo presežno storitev, ki po prepoznavnosti presega lokalne meje.

Gostilno Šempeter v Bistrici ob Sotli že več let vodi Srečo Kunst, ki se redno uvršča tudi na našo lestvico najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja, z ženo Bredo. Predstavnik tretje generacije, sin Nejc, vodi lani odprt družinski hotel Kunst v Krškem, kjer dela tudi njegova žena Tamara. Hči Tjaša na obeh lokacijah skrbi za marketing in komunikacijo.

V gostinstvu so se po pisanju Obrtno-podjetniške zbornice Šmarje pri Jelšah, katere je Srečo Kunst vrsto let aktivni član (nekaj časa pa jo je tudi vodil kot predsednik), skozi vse turbolentne čase obdržali zagotovo tudi zato, ker zna vsak v družini poprijeti za katerokoli delo v gostilni.

Vir in foto: Obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah

oblast-polsi-klik