Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo k vpisu v gledališki abonma KC Rogaška Slatina: 5 komedij z znanimi igralci

gledalisko-slatna3Na odrskih deskah Kulturnega centra Rogaška Slatina bodo v novi sezoni gostovali znani obrazi, kot so Iztok Mlakar, Zvezdana Mlakar, Tanja Ribič, Uroš Smolej, Tjaša Železnik …

Javni zavod za turizem in kulturo Rogaška Slatina namreč v program gledališkega abonmaja uvršča pet odličnih komedij, od tega so štiri predstave bile uprizorjene tudi na Dnevih komedije 2016 in s strani občinstva prejele visoke ocene. Vpis traja do prve predstave, ki bo na sporedu 16. 11. 2016. Vsem abonentom pa zavod v sodelovanju s Kinom Rogaška podarja tudi ogled filmske predstave.

Več informacij in vpis abonmaja:   telefon: 03 818 24 67, 041 392 112, e-pošta: [email protected]

 Prisrčno vabljeni k vpisu ter obilo kulturnih užitkov v novi abonmajski sezoni!

gledaliski-abonma-slatna

 ABONMAJSKI PROGRAM KULTURNEGA CENTRA ROGAŠKA SLATINA ZA SEZONO 2016/2017

Daniel Glattauer: ČUDEŽNA TERAPIJA, komedija (MGL)
Par srednjih let se z obiskom zakonske posvetovalnice nameni reševati zakonsko barko, ki neusmiljeno tone. Jim bo uspelo?

Iztok Mlakar: PAŠJON, komedija (Gledališče Koper in SNG Nova Gorica)
Pašjon je napisan z vsem spoštovanjem do svetopisemskega izročila, saj Mlakar pri pisanju za oder enako kot v svojih songih razpostavlja človeške vrline in »vrline« rahločutno, z ostrim švrkanjem, a vselej tudi s srčnim razumevanjem.

 Gašper Tič: TRIO, komedija (Gledališče Koper)
Donatella, Fiorella in Marija so sestre, ki jih v življenju poleg skupnega očeta druži še ljubezen do popevk iz petdesetih let prejšnjega stoletja in nastopanje pod skupnim imenom Trio Pupe.

Miro Gavran: SLADOLED, komedija (Narodni dom Maribor, zavod Novi Zato)
Nežna, sentimentalna komedija o starševski ljubezni, odraščanju, družinah, o materi in hčeri!

Erik Gedeon: VEČNO MLADI, songdrama (SNG Maribor)
Staranje je postalo najstrašnejša bolezen novega veka. Skozi solze smeha bomo pogledali v leto 2065, ko bo v gledališki stavbi na Slovenski 27, namesto  hrama umetnosti, dom za ostarele. Zabava, ki trese oder in ruši stereotipe o starcih.

gledaliski-abonma-slatna2