Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 3. 10. 2016


PROMETNE  NESREČE

V ponedeljek, 26. 9. 2016, so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o prometni nezgodi, ki se je zgodila v Šmarju pri Jelšah. Na kraju so ugotovili, da je prometno nesrečo povzročil tujec, voznik tovornega vozila, ki je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljal na pločnik ter trčil v kovinska vrata ograje, oplazil živo mejo in trčil v betonski steber. Na srečo v tem trenutku  na pločniku ni bilo pešcev.

V sredo, 28. 9. 2016, so policisti prejeli obvestilo o prometni nesreči v Šmarju pri Jelšah. Do prometne nezgode je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje voznice osebnega avta, ki je trčila v pred seboj vozeči osebni avtomobil. Na vozilih je nastala materialna škoda, telesnih poškodb ni bilo. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Istega dne so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je pripetila na cesti od Sladke Gore proti Pečici. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do prometne nezgode prišlo zaradi vožnje po levi voznika osebnega avta, ki je trčil v nasproti vozeč osebni avto. Na vozilih je nastala materialna škoda, telesnih poškodb ni bilo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

POŠKODOVAN SVEČOMAT

28. 9. 2016 so bili policisti obveščeni o poškodovanju svečomata na pokopališču v Olimju. Z dejanjem so neznanci v času med 21. 9. 2016 in 28. 9. 2016 podjetje, ki je lastnik svečomata, oškodovali za okoli 300 evrov. Za storilci še poizvedujejo.

TATVINA ELEKTRIKE

29. 9. 2016 so bili policisti obveščeni, da je v okolici Podčetrtka novogradnja, na kateri so delavci elektra odklopili električno energijo. Pri obhodu pa so ugotovili, da je elektrika ponovno priklopljena.

VOZIL POD VPLIVOM ALKOHOLA

V petek, 30. 9. 2016, je na policijsko postajo Šmarje pri Jelšah je poklical odgovoren občan in naznanil, da se vozi za osebnim avtom  iz smeri Senovice proti Šmarju. Voznik vozila je s svojo vožnjo predstavljal nevarnost za druge udeležence v cestnem prometu. Policija je voznika ustavila in ga preizkusila z alkotestom, ki je pokazal veliko veliko preveč alkohola v izdihanem zraku. Ker se navedeni z rezultatom ni strinjal, mu je bil odrejen strokovni pregled v zdravstvenem domu. Vozniku je bilo proti potrdilu začasno odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja.

ODTUJENE REGISTRSKE TABLICE

01. 10. 2016  je oškodovanka iz Šmarja pri Jelšah naznanila, da so ji bile z dvorišča stanovanjskega bloka v katerem živi, odtujene obe registrski tablici z njenega osebnega avta.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO

V večernih urah 1. 10. 2016 so bili policisti obveščeni, da je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo v naselju Šmarje pri Jelšah. Ugotovljeno je bilo, da so do sedaj še neznani storilci v večernih urah, ko lastnikov ni bilo doma, vlomili v hišo v strnjenem naselju in odtujili denar. Policisti za storilci poizvedujejo.