Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

1. november: kam po kakovostne in čudovite nagrobne aranžmaje?

Cvetlično darilni butik Jana
Cvetlično darilni butik Jana

Prvi november je praznik, ko se spominjamo vseh svetnikov, z njimi pa tudi vseh preminulih. Ob tem prazniku se tradicionalno odpravimo na grobove naših bližnjih, kamor položimo sveče in cvetje.

Pri nagrobnem okrasju lahko posamezniki izbirajo med ikebanami iz suhega ali svežega cvetja z različnimi dodatki. Trenutno so bolj aktualni aranžmaji s suhim cvetjem, saj so bistveno bolj obstojni. Sicer pa v tem času grobove pogosto krasijo posajene mačehe in resje, okrasne krizanteme, ciprese, nageljni, veje smrek  … Zasaditev lahko še dodatno obogatijo različni kipci in okrasno kamenje.

Ker pa je ponudba nagrobnega cvetja tako preplavljena, je pogosto težko izbrati ponudnika, ki ima kvalitetne in žepom prijazne aranžmaje, pripravljene individualno in z ljubeznijo. Zato smo za vas pripravili dve cvetličarni po našem izboru, kjer boste zagotovo našli izjemne aranžmaje in prijetno osebje.

Cvetlično darilni butik Jana vas bo navdušil s personalizirano in kvalitetno ponudbo

V Šmarju pri Jelšah vas na Rogaški cesti 32 pričakuje prijeten cvetlično darilni butik Jana, ki vas bo navdušil s pestro paleto nagrobnih aranžmajev.

Cvetlično darilni butik Jana
Cvetlično darilni butik Jana

Jana Jagodič iz butika Jana za letošnje leto priporoča suhe aranžmaje raznovrstnih oblik s čim bolj naravnimi kombinacijami. Najbolj priljubljeni so sicer aranžmaji z angelčki, če pa si želite svoje grobove olepšati le s kakšno malenkostjo iz srca, lahko posežete tudi po lončnih krizantemah.

20161024_180116
Cvetlično darilni butik Jana

Jagodičeva tudi sicer priporoča nakup v cvetličarnah, saj lahko tam stranke izrazijo svoje ideje, prav tako pa lahko izbirajo med velikim številom kreativnih aranžmajev. Stranke lahko tudi same izbirajo cvetje in si aranžmaje vnaprej ogledajo ter si omislijo raznorazne dodatke. Cvetlično darilni butik Jana vas pričakuje z bogato izbiro pisanega cvetja, kjer bo lahko prav vsak našel nekaj zase.

Samo za vas imajo tudi podaljšan odpiralni čas v obdobju praznikov, saj vas pričakujejo vsak dan med 8. in 18. uro, za 1. november pa bodo odprti od 7ih do 12ih.

Šolski center Šentjur za 1. november pripravlja bogato izbiro nagrobnih aranžmajev

Šolski center Šentjur
Šolski center Šentjur

Na Šolskem centru Šentjur že vlada tradicija izdelovanja nagrobnih aranžmajev.

»Skozi vse leto se na vrtnariji ŠC Šentjur trudimo, da pridelamo za lastno porabo kakor tudi za prodajo zadostne količine zelenjave, zelišč, dišavnic kot tudi cvetja, zato v določenem letnem času oziroma sezoni poskrbimo, da imamo na zalogi vse pripravljeno za svoje kupce, da zadostimo njihovim potrebam. Ker pa je naša vrtnarija velikega pomena za izobraževanje naših dijakov in študentov, se zato v urah praktičnega pouka naučijo od priprave tal, obdelovanja ter nadaljnje vzgoje sadik zelenjave in cvetja, katero navsezadnje pripelje do prodaje. S tem se naučijo spoznati, kaj pomeni, če lahko pridelaš in na koncu tudi prodaš določen pridelek ali izdelek zadovoljni stranki, katera pa njihov in naš trud poplača z rednim obiskom in nakupom,«

je povedala Nives Potočnik, vodja posesti ŠC Šentjur.

Ravno zato ne preseneča, da se tudi ob 1. novembru dodatno potrudijo za svoje stranke. Na ŠC Šentjur namreč razumejo potrebe potrošnikov in jim ob tej priložnosti ponudijo bogat izbor nagrobnih aranžmajev.

Šolski center Šentjur
Šolski center Šentjur
Šolski center Šentjur
Šolski center Šentjur

Kot je povedala Potočnikova, vsak kupec najraje prebira med več različnimi aranžmaji, zato je idealno, da si lahko na enem mestu pogledajo več ponudb. Na ŠC Šentjur se trudijo, da v času prvo novembrske prodaje pripravijo čim več različnih aranžmajev, svojim strankam pa odpirajo tudi možnost predhodnega naročila, kjer lahko izrazijo svoje želje glede oblike in vsebine aranžmaja.

Šolski center Šentjur vas tako v teh dneh pričakuje z bogato izbiro nagrobnih aranžmajev, ki bodo z dijaško kreativnostjo in ljubeznijo do ustvarjanja osvojili vaša srca.

Za konec naj poudarimo, da je bistvo 1. novembra spomin na naše preminule svojce, tako da gre predvsem za pozornost in lepe misli, ne pa za tekmovanje, kdo bo imel bolj razkošno nagrobno okrasje. Tudi iz tega razloga je bolje, da se obrnemo na ponudnike nagrobnih aranžmajev, ki razumejo, da je 1. november namenjen lepim spominom in tudi sami pripravljajo nagrobne aranžmaje z ljubeznijo in toplino.