Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zdraviliški park v Rogaški v objemu brezčasnosti (foto in video)


Sekcija frizerjev in cvetličarjev pri Območni obrtno-podjetniški zbornici Šmarje pri Jelšah je v nedeljo organizirala prireditev Čudoviti čas brezčasnosti v Rogaški Slatini. Predstavilo se je 16 ustvarjalcev v posameznih kotičkih, ki so bili razporejeni po Zdraviliškem parku. Glavna tematika popoldneva je bila poroka, frizura, obleka, make up.

Mojstri in mojstrice so nam še ne tako oddaljeni čas 20. stoletja in še nazaj predstavile z modeli, in sicer so pomagali dijaki Šolskega centra Celje in Šolskega centra Rogaška Slatina ter Urša Drofenik s svojimi kreacijami. V Kristalni dvorani so pripravili modno revijo, kjer so lahko obiskovalci občudovali poročni utrip prejšnjih stoletij.

Predstavili so se člani OOZ Šmarje pri Jelšah.
Predstavili so se člani OOZ Šmarje pri Jelšah.

Med frizerskimi mojstri smo opazili Frizerski salon Irena Ivič, Darinko Stojnšek iz Podplata, Salon Natalije Hernavs iz Grand hotela Sava, Karmen Lepan s sodelavko Liljano iz salona Pegazovega doma, Vida Lorgar, Goran Košutić, Katarina Dečman iz Šmarja pri Jelšah, Irena Koražija, Vesna Tadina iz frizerskega salona City Hair.

Cvetličarke so poskrbele za šopke in druge aranžmaje, in sicer smo opazili Janjo Lipnik iz cvetličarne Pri babici, Ružico Polajžer, cvetličarno Gekott, cvetličarna Jana Jagodič iz Šmarja pri Jelšah in Vrtni center Rogaška.

Za kulinarčno predstavitev so poskrbeli iz Gostilne Šempeter, ki ponujajo poročni catering. Vsekakor pa ne smemo pozabiti krasnih vizažist pod taktirko Milanke Virant Levstik. Svate so po zdraviliškem parku pospremili člani Pihalnega orkestra Steklarne Rogaška, na modni reviji v Kristalni dvorani pa so svoje glasbene vložke času primerno ustvarjali učitelji iz Glasbene šole.

Vida Lorgar z modelom.
Vida Lorgar z modelom.

Po legendi naj bi lepoto parka in Rogaške Slatine za preživljanje lepih trenutkov izkoristila tudi Franc Jožef s svojo cesarico Sisi. Zagotovo je to kraj, kjer vsakdo dobi občutek brezčasnosti, v dvoje pa pusti za seboj tisto sled, ki se jo romantiki vedno radi spominjajo.

Obiskovalci dogodka so imeli priložnosti doživeti ta čas brezčasnosti, saj so se med domačine pomešali “eminentni gostje visokih družb”, ki so prišli v svate.

Po času so potovali srednješolci.
Po času so potovali srednješolci.

Po modni reviji je sledilo druženje pred Kristalno dvorano. Vabljeni k ogledu galerije fotografij in videoposnetka.

f/t/v: J. C.

sekstakord-polsi-2016

Save