Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 27. 9. 2016


PROMETNA NESREČA

19. 9. 2016, zjutraj, so bili policisti obveščeni o prometni nezgodi, ki se je zgodila v kraju Sodna vas. Do nezgode je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznice osebnega avtomobila. V nezgodi je bila poškodovana povzročiteljica ter voznik in sopotnik v udeleženem vozilu. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog za plačilo globe.

ODTUJENI OKRASNI POKROVI PLASTIŠČ

Istega dne so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec iz parkiranega avtomobila v Podčetrtku odtujil vse štiri okrasne pokrove koles osebnega avtomobila. Z dejanjem je oškodoval lastnika vozila.

POBEGLI  VOZNIK  

23. 9. 2016 so bili policisti obveščeni, da je neznani voznik tovornega vozila zlomil polzapornico na cestno železniškem prehodu v Mestinju. Z zbiranjem obvestil je kasneje bil voznik izsleden na območju Rogaške Slatine. Vozniku je bila izdana globa, delavci Slovenskih železnic pa so poškodovano polzapornico zamenjali z novo.

NI PLAČALA GORIVA 

Policisti so bili 23. 9. 2016 obveščeni, da je  voznica osebnega avtomobila v svoj avtomobil natočila gorivo. Za natočeno gorivo ni imela denarja, prav tako pa ni imela bančne kartice, s katero bi lahko gorivo plačala. Voznica se bo morala za prestopek zagovarjati na sodišču.

HUDA PROMETNA NESREČA

24. 9. 2016 se je med Podčetrtkom in Imenim zgodila huda prometna nezgoda. Voznik osebnega avtomobila, ki je pripeljal iz smeri Imenega proti Podčetrtku, je vozil z neprilagojeno hitrostjo in, ko je pripeljal v ovinek, svojega vozila ni več obvlada. V istem trenutku je po svoji strani pravilno pripeljal drug voznik osebnega avtomobila.

Zaradi neprilagojene hitrosti je med vozili prišlo do silovitega trčenja. Povzročitelj, voznik udeleženega vozila in njegov sopotnik, sta v nezgodi utrpela lažje poškodbe, sopotnica v udeleženem vozilu  je v nezgodi pa hude telesne poškodbe. Zoper povzročitelja bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo Celje.

PROMETNA NESREČA

25. 9. 2016 se je na območju Šmarja pri Jelšah zgodila prometna nezgoda. Voznik motornega kolesa je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v osebni avtomobil, nato pa še v drugo vozilo. Voznik motornega kolesa se je pri tem le lažje telesno poškodoval, zdravniško pomoč na kraju pa je odklonil. Zoper motorista bo izdal plačilni nalog.

NAJDENI PREDMETI

22. 9. 2016 so bili policisti obveščani, da je občanka na njivi v bližini Šentvida pri Grobelnem našla športno potovalno torbo, v kateri so viličasti ključi. Torbas ključi se hrani na PP Šmarje pri Jelšah, kjer jo lahko lastnik prejme.

torba_pp_smarje