Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert ob 5. rojstnem dnevu Sekstakorda v Šentjurju (foto, video)


sekstakotd-sentjurDSCN0096 (Kopiraj)Sekstakord je skupina  mladih glasbenikov, ki delujejo že pet let in so v tem času mlado in staro razvajali s svojo glasbo.

V petek zvečer so obeležili svojo obletnico s koncertom v Dvorani šentjurskih olimpijcev osnovne šole Franja Malgaja v Šentjurju., kjer so hkrati proslavili tudi izid prve plošče Ustavi se za hip.

Svoj prvi koncert so izvedli maja 2015; na njem so gostili Nušo Derenda in dva priznana ansambla, Štajerskih 7 in Šentjurski muzikanti. Z njim so presegli svoja pričakovanja, saj so Dvorano šentjurskih olimpijcev popolnoma napolnili. Letos so praznovali v še bolj bogati družbi, saj so se jim na odru pridružili Kvintet Dori, Ylenia Zobec in Ansambel Roka Žlindre. Skupaj so poskrbeli za nepozabno zabavo, ki se je bodo obiskovalci koncerta še dolgo spominjali.

Na hudomušnem koncertu, ki ga je povezoval Luka Žerjav, je zasedba Sekstakord obiskovalce razvajala s skladbami Ustavi se za hip, Ne pozabi me, Tebi, domovina, Ko sta dva zaljubljena itd. S tem so poskrbeli za sproščeno in nepozabno atmosfero, ob kateri so zbrani ljubitelji narodno-zabavne glasbe vidno uživali.

Koncerta smo se udeležili tudi mi in samo za vas posneli bogato fotogalerijo ter video posnetek. Vljudno vabljeni k ogledu!

t, f: Tina Ožvald

polsi-cili-frik-flaske