Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Znan razpored tretjeligaškega nogometnega tekmovanja: prvi lokalni derbi v 3. kolu


zreb parov tretje lige 2016Čez natančno mesec dni, torej 20. avgusta, se bo začelo tekmovanje v 3. slovenski nogometni ligi – sever, kjer bodo v prihodnji sezoni nastopale tri ekipe z našega območja. Šmarje pri Jelšah in Mons Claudis sta v prejšnji sezoni zasedli solidno 5. oz. 8. mesto, Rogaška pa je napredovala iz medobčinske lige.

Samo novinci bodo v prvem kolu igrali doma, in sicer bodo gostili ekipo Fužinarja iz Ravn na Koroškem. Šmarčani se bodo podali na Koroško k Dravogradu, Rogatčani pa v Šmartno ob Paki.

Prvi lokalni obračun bo na sporedu v okviru 3. kola, 3. septembra, ko bodo tribune v šmarskem športnem parku ne bodo samevale, kar je prepogost običaj, saj bodo na “obisku” sosedje iz zdraviliškega mesta. Teden dni kasneje bodo Šmarčani gostili še Rogatčane. Do srečanja med Rogaško in monsi bo treba počakati vse do 22. oktobra.

V 3. SNL – sever poleg omenjenih ekip sodelujejo še: ŠD Videm, Dravinja, NK ZU-VIL Brunšvik, NK Šampion, NK S.Rojko Dobrovce, AjDAS Lenart, Maribor B in Korotan Prevalje.

kamp-mladi-polsi-klik