Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Stand up na Jelšingradu 2016


standup_2016 (6)Prvi julijski večer je na šmarskem Jelšingradu potekal v znamenju smeha. Aleš Novak, priljubljeni šmarski komik, je tudi letos pripravil Stand up večer ter v goste povabil Žana Papiča, Gašperja Berganta in Vida Valiča. 

Dogodek je privabil veliko število ljubiteljev stand up komedije, ki so se lahko nasmejali  vsem znanim šmarskim problemom, zabavnim dogodivščinam komikov in njihovemu doživljanju sveta. Udeležba je pokazala, da se ljudje še vedno, dandanes toliko bolj, radi nasmejijo “težavam in tegobam” zahodne družbe.

Aleš se je tokrat posvetil novim šmarskim pridobitvam, kot sta semafor in nov pločnik do Šmarja, nekaj zvezdniških minut pa je tudi tokrat namenil Zibiki in njihovi gostilni.

 

standup_2016 (1)

Žan Papič, komik s slovenskega Krasa, se je pošalil na račun njihovega lokalnega narečja, predvsem pa je stewasl šale, ki se tičejo spolnosti, žensk in moških. Dotaknil se je tudi  dela svojega življenja, ki ga je preživel v Avstraliji.

standup_2016 (2)

Gašper Bergant, drugi večerni gost, je veliko povedal na temi samomor in študentsko življenje, medtem ko pa se je Vid Valič, zadnji nastopajoči, pošalil na račun beguncev, ginekologov in načinov moškega osvajanja žensk.

standup_2016 (3)

standup_2016 (4)

t/f: ŠR