Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Emino špricer fest z Mi2 privabil številne obiskovalce (foto)


emino_spricer_fest_2016_1Sinoči se je pod velikim šotorom pred Hišo vin Emino odvil Emino špricer fest, prvovrstna kombinacija za ljubitelje osvežilne pijače in rokenrola. Obiskovalce so pred osrednjim dogodkom, koncertom skupine Mi2, razvajale tri odlične lokalne zasedbe, Sušica band, Lokomotiva in Soundwave z Niko Kunst. Dogodek, ki ga je organizirala Kmetijska zadruga Šmarje pri Jelšah, se je odvil v okviru edinstvene promocijske kampanje največje vinske kleti v Obsotelju in na Kozjanskem, Hiše vin Emino in skupine Mi2.

emino_spricer_fest_2016_2

“Mi2 sma špricer” že na policah trgovin in gostinskih lokalih

Promocijska kampanja “Mi2 sma špricer” je produkt odličnega sodelovanja Hiše vin Emino in skupine Mi2, ki vse od začetkov prisega na eno najbolj naravnih pijač na tem planetu in združuje le vino in izbrano mineralno vodo. Promocijo so člani še vedno najbolj vroče slovenske rokenrol zasedbe Mi2 podprli z odprtimi rokami, saj so prepričani, da gre za pravo in dobro lokalno zgodbo. In prav to so sinoči večkrat izpostavili.

V Hiši vin Emino so med drugim pripravili posebno pakiranje njihovega vrhunsko ocenjenega virštanjčana. V priročni embalaži so štiri steklenice virštanjčana in kozarca za špricer s posebnim emblemom “Mi2 sma špricer”, na voljo pa je že v trgovinah in gostinskih lokalih po vsej Sloveniji.

emino_spricer_fest_2016_3

Sicer pa je virštanjčan prepoznavna zvrst  Hiše vin Emino z najdaljšo tradicijo. Ime je dobil  po znanem vinogradniškem kraju Virštanj, v tem vinu se pretaka mladostni temperament Obsotelja s Kozjanskim, okus pa mu določajo štajerske bele sorte  laški rizling, chardonnay, sauvignon, renski rizling in rumeni muškat.

In ravno zato, ker  v Hiši vin Emino ostajajo tradicionalni vinarji, tudi niso polnili špricerja za prodajo, saj vedo, da si ga bodo najbolje pripravili po svojem okusu kar kupci sami.

emino_spricer_fest_2016_4

Vabljeni k ogledu galerije fotografij, posnetih na sinočnjem Emino špricer festu.

eH

polovicka_celje_klik