Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Voda tudi v hotel; požar nenaseljene hiše; trenje na Pečici


images_slike3_ured10_splosno_znak 112 - maliOb 1.18 je v Cerovcu občina Rogaška Slatina meteorna voda zalila kletne prostore stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška, ki so prekopali jarek za odvodnjavanje in izčrpali 8 kubičnih metrov vode.

Ob 1.59 je v Rogaški Slatini meteorna voda zalila kletne prostore v hotelu. Posredovali so gasilci PGD Rogaška Slatina, ki so vodo izčrpali.

Ob 19.10 je na Lovski ulici v Rogaški Slatini zagorelo v notranjosti nenaseljene stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška in Rogaška Slatina, ki so omejili in pogasili požar, prezračili prostore ter s termo kamero pregledali objekt. Ogenj je poškodoval objekt, višina škode pa še ni znana.

Ob 19.53 je v Pečici v občini Šmarje pri Jelšah osebno vozilo zapeljalo s ceste in trčilo v brežino. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem, odklopili akumulator ter nudili pomoč policiji in vlečni službi. Reševalci NMP Šmarje pri Jelšah so poškodovano osebo odpeljali v SB Celje.polovicka_celje_klik