Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Podčetrtku ob 10. obletnici izgradnje občinske stavbe pripravili dan odprtih vrat


10_let_obcinske_stavbe_podcetrtek_1Včeraj je v prostorih podčetrteške občinske stavbe ob 10. obletnici izgradnje občinske stavbe potekal dan odprtih vrat. Ob tej priložnosti je župan Peter Misja s sodelavci in ostalimi nazdravil ter povzel nekaj dogodkov, ki so oblikovali in vplivali na življenje Občine Podčetrtek. 

Nova občinska stavba je v Podčetrtku vrata odprla 23. junija 2006, do takrat je občinska uprava delovala v prostorih nad znano gostilno. Z nastopom mandata župana Misje so začeli z iskanjem primernega prostora za izgradnjo nove stavbe. Temeljni kamen so položili septembra 2005, čez dobrega pol leta je bila stavba zgrajena.

10_let_obcinske_stavbe_podcetrtek_2

Zbranim so predvajali posnetke z otvoritve, kjer je bil med drugimi prisoten takratni minister Virant. Misja je na hitro predstavil nekaj zanimivosti, ki se jih spomni ob odprtju stavbe.

Seveda pa stavba ni namenjena le izredno uspešni občinski upravi z županom na čelu, saj so v njej prostori za glasbeno šolo, prostor za mlade in večnamenski prostori za uporabo.

Ob tej priložnosti so zbrani nazdravili tudi na dobro delo v prihodnje.