Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Športne igre mladih v Kostrivnici 2016 (foto/video)


sportne_igre_mladih_kostrivnica_2016 (1)

Predzadnja junijska sobota je bila tudi tokrat rezervirana za že 8. tradicionalne Športne igre mladih v Kostrivnici. Čez dan so se tekmovalci pomerili v disciplinah namizni tenis, ročni nogomet, odbojka in mali nogomet, v večernih urah pa so zbrane obiskovalce zabavali Begini in Mladi gamsi.

sportne_igre_mladih_kostrivnica_2016 (3)

Organizatorji so tokrat pripravili že 8. športne igre mladih z večerno odbito zabavo. Na dnevnem delu prireditve so se tekmovalci pomerili v namiznem tenisu, ročnem nogometu, odbojki in malem nogometu. Letošnje leto je bilo vreme organizatorjem naklonjeno, saj jih ni presenetil dež, čeprav so bili vsi dnevi okoli nekoliko bolj deževni.

sportne_igre_mladih_kostrivnica_2016 (2)

V večernem delu so zbrane obiskovalce pod nabito polnim šotorom zabavali številni glasbeni gostje. Prireditev je otvoril narodno-zabavni ansambel Kostrivniški črički, za njimi so na oder stopili člani rock zasedbe Lokomotiva, obiskovalcem pa se je pridružil še Dino Miklaužić iz sosednje Hrvaške. Glavna zvezda večera so bili zasedba Begini, ki so tako kot pred dvema letoma dodobra napolnili prizorišče in s svojo karizmo na plesišče zvabili številne obiskovalce. Okoli polnoči pa se je po Kostrivnici ponovno vil zvok narodno-zabavnih viž v izvedbi Mladih gamsov.

v/t/f: Dejan Hribernik

polsi-koles-klik