Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šmarski boksarji so se predstavili na javnih sparingih


sparingi_podplat_2016_1Sezona treningov šmarskih boksarjev je končana, pred večino so počitnice. Pod okriljem Boks kluba Legionar so minulo soboto v Podplatu, pri znanem baru, organizirali javne sparinge, na katerih so mladi boksarji in boksarke prikazali nekaj odličnih borb.

Tovrstne dvoboje (sparing) boksarji izkoriščajo predvsem za treninge, rezultati ne štejejo, gre za prijateljske dvoboje. Navadno se jih deležujejo pred tekmami, saj so poleg odličnega treninga tudi pokazatelj pripravljenosti posameznega boksarja.

Obiskovalci so si v Podplatu lahko ogledali 14 borb, v katerih so se pomerili člani osmih boksarskih klubov iz Slovenije. Poleg domačih legionarjev so nastopili člani BK Ring Ptuj, BK Golden Gloves Ljubljana, ŠD Bulldog Kranj, BK Slovenske Konjice, Interkom Celje, BK Tezno in Fight kluba Ljubljana.

sparingi_podplat_2016_2

Iz vrst domačih, legionarjev, so nastopili Sergej Božič (BK Legionar) proti Dejanu Saviču (ŠD Bulldog Kranj), Blaž Škrablin (BK Legionar) je boksal z Jernejem Anžinom (BK Interkom Celje), Fran Firer (BK Legionar) z Nejcem Štrubeljem (BK Goldan gloves), Gašper Podgoršek (BK Legionar) s članom BK Goldan gloves. Poleg omenjenih so nastopili še Žan Fendre, David Škorjanec in Sara Poharc, vsi iz BK Legionar.

Dvoboje je sicer oviral dež, a se mladi borci niso dali in so dogodek uspešno pripeljali do konca.

Foto: FB BK Legionar