Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šmarska zdravstvena postaja z novim dvigalom in dispečersko sobo


dvigalo_dispecer_smarje_1Danes popoldne je šmarska zdravstvena postaja bogatejša za dvigalo in novo dispečersko sobo z večnamenskim prostorom za zaposlene. Z izgradnjo težko pričakovane pridobitve, sicer prve od treh predvidenih faz, so začeli sredi lanskega leta. 

V.d. direktorice JZ Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah Irena Nunčič je ob tej priložnosti povedala, da je investicija razdeljena na dva dela in sicer prvi zajema dvigalo, drugi del pa dispečersko sobo s skupnim prostorom za zaposlene. Vrednost celotne investcije znaša cca. 67.000 evrov. Del sredstev, kar 31.000 evrov, je po besedah Nunčičeve prišlo iz naslova zbranih sredstev najemnin iz preteklih let, ki so oblikovana v presežku prihodkov nad odhodki ZD Šmarje pri Jelšah. In prav slednje je po njenih besedah krepko pripomoglo k realizaciji projekta.

dvigalo_dispecer_smarje_2

Nunčičeva ob tej priložnosti ni skrivala navdušenja: “Ko danes zrem v vrata dvigala, sem prepričana, da tudi vi menite, da bo s tem v Zdravstveni postaji Šmarje pri Jelšah nedvomno olajšan dostop v prvo nadstropje. Pri tem imam v mislih predvsem tiste, ki zaradi takšnih ali drugačnih gibalnih ovir težko zmorejo po stopnicah v prvo nadstropje, oziroma brez pomoči drugih te poti niti ne zmorejo. Ti bodo lahko sedaj samostojno, brez pomoči drugih, koristili laboratorijske storitve, zdravstvene storitve ambulante družinske medicine zdravnice Blanke Jug in zobozdravstvene storitve obeh koncesionarjev…nedvomno pa ta pridobitev pomeni prednosti tudi za ostale uporabnike zdravstvenih storitev, saj jim bo omogočen notranji prehod v prvo nadstropje.

Zbrane je nagovoril tudi podžupan občine Šmarje pri Jelšah David Stupica, ki je pozdravil tovrstno pridobitev in dodal, da gre za še en kamenček v mozaiku do prizadevanj, da bo občina tudi po meri invalida.

dvigalo_dispecer_smarje_3

Nunčičeva je ob koncu predstavila tudi novo dispečersko sobo z večnamenskim prostorom za tam zaposlene, ki se po novem nahaja neposredno ob prostorih nujne medicinske pomoči.

eH

polovicka_celje_klik