Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 14. 6. 2016


POŠKODOVALI STARE AVTOMOBILE

6. 6. 2016 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni, da je bilo poškodovanih več vozil. Pri ogledu so ugotovili, da so neznanci preko vikenda poškodoval okoli 15 parkiranih starejših avtomobilov in povzročili za okoli 3000 evrov škode. Za storilci policisti še poizvedujejo.

VLOMLJENO V LOKAL

8. 6. 2016 je občan iz Šmarja pri Jelšah naznanil, da je bilo preko noči vlomljeno v njegov lokal. Policisti so ugotovili, da so neznanci ponoči lastnika s povzročeno škodo in odtujenimi
predmeti oškodoval za nekaj 100 evrov. Za storilcem še poizvedujejo.

PADEL MOTORIST

9. 6. 2016 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni, da je v Podčetrtku padel motorist. Pri ogledu je bilo ugotovljeno, da je motorist padel zaradi neprilagojene hitrosti. Pri tem je utrpel hudo telesno poškodbo.

OSTAL BREZ VOZILA

9. 6. 2016 je Šmarska policijska patrulja ustavila voznika osebnega avta. V postopku je bilo ugotovljeno, da se je voznik izkazal z neveljavnim vozniškim dovoljenjem, kar so bili pogoji za zaseg vozila. Zakaj je voznik vozil brez veljavnega vozniškega, ko bo moral pojasniti na sodišču, prav tako pa bo sodišče odločilo o usodi vozila.