Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 8. 6. 2016


Rogaška Slatina

Policisti so 31. maja vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, ker je vozil pod vplivom alkohola – rezultat 0.92 mg/l. Vozniško dovoljenje je bilo skupaj z obdolžilnim predlogom poslano na sodišče, ki bo odločilo glede ukrepa.

Rogatec

PP Rogaška Slatina je bila 31. maja obveščena o tatvini denarja v zdravstvenem domu Rogatec, kjer je neznani storilec odtujil 80 evrov iz torbice. Policisti zbirajo obvestila, sledi kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo.

Tekačevo

Policisti PP Rogaška Slatina so bili 31. maja obveščeni o padcu moškega iz strehe stanovanjske hiše. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je občan zaradi prihajajoče nevihte poskušal zaščititi odprtino na strehi. Pri tem mu je spodrsnilo in je padel s strehe 6.2 m v globino. Pri tem se je hudo telesno poškodoval in je bil odpeljan v bolnico Celje. Policisti bodo napisali poročilo na tožilstvo.

Rogaška Slatina

Policisti PP Rogaška Slatina so bili 1. junija s strani delavke hotela Donat obveščeni, da je neznani storilec na silo odprl garderobne omarice zaposlenih. Na kraju je bilo ugotovljeno,  da je neznani storilec na silo odprl več garderobnih omaric, vendar ni nič odtujil. Policisti zbirajo obvestila in bo podana kazenska ovadbo na tožilstvo.

Pečica

Policisti PP Rogaška Slatina so 2. junija obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila med voznikom osebnega avtomobila in voznikom tovornega vozila. Voznik tovornega vozila je v ostrem levem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče. V prometni nesreči je nastala le materialna škoda, povzročitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina

Policisti PP Rogaška Slatina so bili 4. junija obveščeni o vlomu v foto studio. Pri ogledu kraja kaznivega dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec na silo s potiskom odprl vhodna drsna vrata. V notranjosti je pristopil do blagajne, kjer pa ni bilo denarja, zato je prostor zapustil. Policisti zbirajo obvestila in bodo podali kazensko ovadbo na tožilstvo.

Rogaška Slatina

Policisti so bili 4. junija obveščeni o tatvini torbice gostji hotela Donat. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v restavraciji hotela odtujil torbico z vsebino, katero je imela oškodovanka obešeno preko stola. V torbici je oškodovanka imela dokumente, večjo vrednost zlatnine in gotovine ter bančne kartice. Neznani storilec je nato opravil še dvig gotovine v višini 4.000 evrov. Policisti zbirajo obvestila in bodo podali kazensko ovadbo na tožilstvo.