Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 29. 6. 2016


Strmec pri Sv. Florijanu, 21. 6. 2016

Policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini in sicer je mož dlje časa izvajal psihično nasilje nad ženo ter ji grozil. Policisti so kršitelju izrekli ukrep prepovedi približevanja, katerega je potrdil tudi preiskovalni sodnik OS Celje. Zoper izvajalca nasilja pa po zbranih obvestilih sledi še kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja po čl. 191/1 KZ-1 na ODT.

Rogatec, 26. 6. 2016

Policisti so bili obveščeni v vlomu v poslovni prostor v Rogatcu. Opravljen je bil ogled kraja skupaj z delavci sektorja kriminalistične policije PU Celje. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba zoper storilca.

Rogaška Slatina, 26. 6. 2016

PP Rogaška Slatina je bila obveščena o požaru v stanovanjski hiši. Gasilci PGD Steklarna so na kraju požar pogasili, zgorela pa je notranjost hiše. Ob ogledu so policisti ugotovili da gre za nameren požig stanovanjske hiše. Ogled kraja so prevzeli delavci sektorja kriminalistične policije PU Celje, ki bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo.

Rogaška Slatina, 27. 6. 2016

Policisti smo bili obveščeni o prometni nezgodi v bližini naselja Rjavica. Na kraj je takoj odšla policijska patrulja, katera je ugotovila, da je voznica OA zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča, nakar se je vozilo prevrnilo in obstalo na strehi, telesno pa ni bil nihče poškodovan. Voznici izdan PLN po ZPrCP čl. 45/10-1.