Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ponovno odprti slatinski hotel Aleksander želi goste privabljati tudi z medicinskimi storitvami


images_slike3_ured10_rogaska_hotel aleksanderVčeraj je v Rogaški Slatini svoja vrata za goste ponovno odprl prestižni hotel Aleksander, ki je bil zaradi stečaja zadnjih šest mesecev zaprt. Po zaslugi novega najemnika, dr. Nikolaya Vorobyevega ponovno obratuje in čaka na nove goste, poleg vrhunskega udobja pa po želi ponuditi tudi medicinske storitve.

Za zagon hotela 150.000 evrov, sobe od 400 do 1.500 evrov na noč
Rus Nikolay Vorobyev je za ponovni zagon v hotel vložil 150.000 evrov, najel ga je pol leta. Kot je bilo v preteklosti v navadi, bo hotel s petimi zvezdicami še naprej vabil prestižne goste, cene za sobo na noč se gibljejo od dobrih 400 do nekaj več kot 1.500 evrov.

Strategija Vorobyeva je poleg tradicionalno ruskih, privabiti tudi goste iz drugih držav in kontinentov, tudi iz Bližnjega vzhoda.

Želja gostom ponuditi medicinske storitve
Poleg vrhunskega udobja želijo v hotelu Aleksander svojim gostom ponuditi tudi medicinske storitve, in to kar v novem pet zvezdičnem medicinskem centru v Rogaški. Dr. Nikolay Vorobyev je lastnik klinik v Moskvi, Švici, Nemčiji in v Srbiji, v katerih se izjemno uspešno zdravijo ljudje s cerebralno paralizo, multipo sklerozo, parkinsonovo boleznijo, avtizmom, zasvojenostjo z drogami in igrami na srečo ter drugimi boleznimi.

Do uresničitve vizije ga loči samo še dovoljenje slovenskega zdravstvenega ministrstva. Po tem želi najprej odkupiti hotel, nato pa kupiti dodatno zemljišče neposredno ob hotelu in obstoječi objekt razširiti ter službo omogočiti vsaj 100 domačinom.