Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Najuspešnejši dijaki ŠC Rogaška Slatina prejeli priznanja (foto in video)


V četrtek, 16. junija 2016, so dijaki Šolskega centra Rogaška Slatina na zaključni prireditvi v Kulturnem centru prejeli priznanja in plakete za njihovo trdo delo. Dijaki so skupaj z njihovimi mentorji tudi letos dosegli odlične rezultate. Ponovno so blesteli v košarki, kjer so na Državnem prvenstvu priigrali drugo mesto, že skoraj tradicionalno pa dijaki šole zasedajo prva mesta v znanju geografije na državnem tekmovanju. Dijaki so v tem šolskem letu skupaj z njihovimi mentorji ponovno dosegli vrhunske rezultate, ki so posledica močne volje po znanju in radovednosti. Znanje je še vedno tisto, ki omogoča hitrejši tehnološki razvoj in uspeh je ponavadi posledica trdega dela, odrekanja in raziskovanja.

Zbrane je v pozdravnem govoru nagovorila tudi ravnateljica šole Dubravka Berc Prah.

Tudi letos so izbirali naj dijaka šole, najuspešnejšega na športnem in kulturnem področju. Pohvale in priznanja so tako prejeli iz vseh področij, saj so tudi letos bili dijaki uspešni na tekmovanjih iz matematike, fizike, biologije, kemije, slovenščine, geografije, tujih jezikov, košarke itd. Ravnateljica je podelila tudi plakete najuspešnim dijakom, ki letos zaključujejo 4-letno šolanje.

ravnateljica

Da so dijaki med seboj povezani, se opazi predvsem po tem, da drug drugega spodbujajo k uspehu in se z drugim drugim uspeha tudi iskreno veselijo. Naj dijakinjo šole, kulturnika in športnika so letos simbolično okrončali z venci.

uspesnidijaki

Šola za smeh, sanje in znanje dijakom omogoča celostni razvoj, kar je pa danes zelo pomembno. Šola jih spodbuja k negovanju talentov, ki jih imajo. V naslednjem videoprispevku si lahko pogledate del spremljevalnega programa, ki so ga pripravili dijaki.

Vabljeni k ogledu galerije fotografij.

f/t/v: J. C.

polsi-koles-klik

Save

Save

Save